Λιάγκας: Τού "έφαγαν" ξανά λεφτά (όχι δεν είναι ανέκδοτο)

11.12.2014
Θέλεις να κάνεις ένα επιχειρηματικό άνοιγμα, αλλά δεν έχεις τα χρήματα; Δε σου δίνει η τράπεζα δάνειο; Υπάρχει η λύση... γίνε φίλος του Γιώργου Λιάγκα! Does not exist ο παρουσιαστής σε οικονομικά θέματα και λες και έχει ταμπέλα "είμαι θύμα" μαζεύονται γύρω του όλοι οι επίδοξοι... απατεώνες!

Έξαλλος είναι και πάλι ο Λιάγκας, αφού σου λέει, για δεύτερη φορά τού "έφαγαν" λεφτά! Και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από το Πρωινό, σε έξαλλη κατάσταση.

«Είμαι το επιχειρηματικό πνεύμα. Όποιος θέλει να μου φάει λεφτά, εδώ. Έχω άλλο σκανδαλάκι τώρα να σας πω. Πάλι μου έφαγαν λεφτά. Θα το πω το όνομά του αύριο. Του δίνω μια μέρα ακόμα γιατί είμαι έξαλλος» δήλωσε χαρακτηριστικά, χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Να υπενθυμίσουμε, ότι τούτη δεν είναι η πρώτη φορά, που έχασε χρήματα. Πριν ενάμιση χρόνο ανακάλυψε ότι φίλος του χρηματιστής του "έφαγε" σχεδόν 300 χιλιάδες ευρώ, από επενδύσεις που έκανε σε γνωστή χρηματιστηριακή εταιρεία. Η υπόθεση αυτή έχει ήδη πάρει τη δικαστική οδό, ενώ το σοκ του παρουσιαστή ήταν ισχυρό και όπως είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, γλίτωσε στο τσακ το εγκεφαλικό!

Απορία (εύλογη): Πόσα λεφτά έχει επιτέλους ο Λιάγκας, που όλο του τρώνε;