Τσολάκη: Της είπε ότι βρωμάει η αναπνοή της! Ε και

13.01.2015
Πριν λίγες μέρες είχε γίνει ο κακός χαμός με την επίθεση του Μάκη Πουνέντη στην Ελένη Τσολάκη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι βρωμάει η αναπνοή της και της έδινε τσίχλες στο ραδιόφωνο, όπου συνεργάζονταν.

Τα βαριά λόγια του πρώην συνεργάτη της ήχησαν άσχημα στα αυτιά όλων και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να τον κατακρίνουν για τη συμπεριφορά του. Δε συνέβη, όμως, το ίδιο με την Τσολάκη, η οποία μήτε που ενοχλήθηκε από όσα της έσουρε ο "γλυκούλης" της.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε στο ΟΛΑ Μπιμπ, το βράδυ της Δευτέρας (12/1) όπου ήταν καλεσμένη. Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, το σκηνικό με τον Πουνέντη ήταν το πρώτο που τη ρώτησαν και η απάντηση της Τσολάκη ξάφνιασε τους πάντες.

"Εγώ πήγα στο Ougachallenge και με ρώτησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εάν προτιμώ να πέσει το κινητό μου στην τουαλέτα ή να ξανασυνεργαστώ με τον Μάκη Πουνέντη, και εγώ είπα να μου πέσει το κινητό. Μακράν καλύτερα" είπε αρχικά.

Και συνέχισε: "Ο Μάκης πριν βγει στην εκπομπή μου είπε: "Μωρή αυτά είπες;" "Ναι του είπα και εκείνος μου απάντησε: "Τώρα θα δεις τι θα σου κάνω". "Και βγήκε και είπε αυτά που είπε. Έκανε πλάκα με το γνωστό του χιούμορ, ο γλυκούλης. Ήταν πλάκα όλο αυτό. Δεν νομίζω ότι μπορεί να το πάρει κάποιος σοβαρά όλο αυτό".

Έλα, όμως, που όλοι το πήραν σοβαρά, διότι προφανώς δεν γνωρίζουν το χιούμορ του "γλυκούλη". Μάλιστα, ο Βαγγέλης Περρής την προκάλεσε και της είπε ότι αν της έκανε κάποιος τώρα το τεστ της αλήθειας θα έβγαινε ότι όλο αυτό που λέει είναι ψέμα.

"Γιατί τι ξέρεις εσύ;" τον ρώτησε εκείνη, για να της απαντήσει: "Αν ακούς κάποιον άνθρωπο να λέει ότι μυρίζει το στόμα σου και ό,τι σε είχα στα γόνατα μου εκνευρίζεσαι λίγο, δεν μπορεί".

Κι εξήγησε η Τσολάκη: "Κοίτα επειδή γνωρίζω τον Μάκη και ξέρω το ύφος του και τον τρόπο του, και το χιούμορ του, ξέρω ότι δεν είχε κακή πρόθεση. Με έπαιρνε μετά και μου λέγε: Τι έγινε, με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι είστε στα μαχαίρια με την Τσολάκη"

Τα συμπεράσματα δικά σας....