Παλαιτσάκη: Στρίμωξε την Ελένη για την εγκυμοσύνη!

13.01.2015
Καλεσμένη τη Νανά Παλαιτσάκη είχε η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης (13/1). Και οι δύο γυναίκες συγκινήθηκαν τα μάλα, όταν η κουβέντα πήγε στον ΑΝΤ1 και τα χρόνια που πέρασαν στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ωστόσο, η κουβέντα τους δεν περιστράφηκε μόνο στο πρώην κανάλι τους, αλλά και στην εγκυμοσύνη της Ελένης. Βέβαια, τη συζήτηση την πήγε με πολύ έξυπνο τρόπο η καλεσμένη, με την παρουσιάστρια να έρχεται σε δύσκολη θέση.

Γιατί μπορεί πλεον το Λενιώ να είναι με την κοιλιά στο στόμα, όμως σε αντίθεση με τις προηγούμενες εγκυμοσύνες της, η παρουσιάστρια για ετούτη δε θέλει να λέει πολλά. Αλλά της Παλαιτσάκη το αυτί δεν ίδρωσε, αποκαλύπτοντας στην έγκυο οικοδέσποινα ότι κάθε εβδομάδα που επισκέπτεται το νοσοκομείο για εξετάσεις, όλοι τη ρωτούν για την εγκυμοσύνη της.

«Με ρωτάνε, “είναι έγκυος”, και όταν με ρωτάνε αυτό, εννοούν εσένα Ελένη μου» είπε αρχικά. Η Ελένη γέλασε, σχολιάζοντας αμήχανα: «Να πούμε ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που περιμένουν παιδί αυτή την περίοδο». Αλλά η Παλαιτσάκη απτόητη συνέχισε: «Ε δεν με ρωτάνε για την κυρά Μαρία της γειτονιάς. Για σένα με ρωτάνε, κι εγώ τους λέω ναι, δεν μου λες κι εσύ τίποτα».