Λιάγκας: Η συμφιλίωση με Βουτσά & το κράξιμο για κωλοτούμπα!

13.01.2015
Πριν λίγο καιρό, είχε δημιουργηθεί «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Κώστα Βουτσά, όταν ο πρώτος «έκραξε» τον μεγάλο ηθοποιό για τα δημόσια φιλιά με τη νεαρή αγαπημένη του.

Μάλιστα, ο Λιάγκας είχε μιλήσει με σκληρά λόγια για τον έρωτα του 83χρονου ηθοποιού, ενώ το ίδιο σκληρός ήταν και με τη δήλωση του Βουτσά ότι θα έκανε παιδί παρά τη μεγάλη ηλικία του.

Ο ηθοποιός επίσης δεν είχε αφήσει αναπάντητα τα σχόλια του Λιάγκα. Και κάπου εκεί, είχε γεννηθεί ακόμη μία κόντρα στη showbiz. Ωστόσο, αυτή ανήκει στο παρελθόν και Λιάγκας – Βουτσάς σήκωσαν λευκή σημαία. Ο παρουσιαστής, δε, ανέβασε και φωτογραφία όπου ήταν αγκαλιά με τον Βουτσά σε πρόσφατη συνάντηση που είχαν.

Ωστόσο, την επίμαχη φωτογραφία της μεγάλης ανακωχής, πολλοί στο twitter δεν την είδαν με ενθουσιασμό και άρχισαν έτσι το κράξιμο στον παρουσιαστή για την κωλοτούμπα που έκανε.

Και σε αυτούς απάντησε ο Λιάγκας, ο οποίος έδειξε τη φωτογραφία και μέσα από το Πρωινό. «Εγώ αυτά που είπα τα εννοώ, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν τον εκτιμώ και δεν τον αγαπώ... Αυτό είναι προφανές! Τι σημαίνει πάει να πει ότι κάνω κωλοτούμπα; Δεν συμφωνούσα με αυτό που είπε ότι στα 83 του θα έκανε παιδί» είπε χαρακτηριστικά.