Λιάγκας: Δεν του φτάνουν τα λεφτά να ζήσει την οικογένεια

14.01.2015
Ουκ ολίγες φορές, ο Γιώργος Λιαγκας έχει αναφερθεί στα οικονομικά του, ειδικά στην ιστορία απάτης, όπου χρηματιστής τού έφαγε 300 χιλιάδες ευρώ.

Και μπορεί να βλέπουμε μέσα από τα περιοδικά τον παρουσιαστή με την Φαίη Σκορδά να περνούν μία άνετη ζωή (σπίτι στην Τήνο, συχνές εξορμήσεις με το σκάφος, ταξίδια στο εξωτερικό), όμως, εκείνος έκανε μία αποκάλυψη για την οικονομική του κατάσταση που μας εξέπληξε.

Γιατί σου λέει ο Λιάγκας τα λεφτά που έχει, δεν του φτάνουν για να ζήσει την οικογένεια του. Για την ακρίβεια, τού φτάνουν για να τη ζήσει το πολύ έναν χρόνο! Αφορμή για την αποκάλυψη στάθηκε η καλεσμένη του Ιωάννα Λίλη.

Ο παρουσιαστής τη ρώτησε για ποιο λόγο δουλεύει, αφού η οικογένεια της έχει οικονομική άνεση. Εκείνη εξήγησε τους λόγους και στη συνέχεια ρώτησε γιατί εκείνος δουλεύει. Και τότε ο Λιάγκας έδωσε την απάντηση ότι με τα λεφτά που έχει αυτή τη στιγμή, μπορεί να ζήσει την οικογένεια του για έναν χρόνο!!!

Βέβαια, ο παρουσιαστής ξέχασε ότι (καλό) δουλεύει και η σύζυγος και ότι υπάρχουν περιπτώσεις (χιλιάδες κιόλας) που δουλεύουν και τα λεφτά δεν τους φτάνουν να ζήσουν την οικογένεια ούτε για έναν μήνα!!!