Ελένη - Σπυροπούλου: Το παρασκήνιο της κόντρας τους

14.01.2015
Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τις δύσκολες στιγμές που περνά η φιλία της Ελένης Μενεγάκη με την Κων/να Σπυροπούλου.

Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλάνε για το άδοξο τέλος της σχέσης τους, που συνοδεύεται με έντονο παρασκήνιο. Τι είναι αυτό που άλλαξε τα δεδομένα και οι δύο γυναίκες που μέχρι τον περασμένο Αύγουστο ήταν αχώριστες, απομακρύνθηκαν;

Και μάλιστα, η Ελένη έφτασε στο σημείο να «αδειάζει» δημοσίως την πάλαι ποτέ «προστατευόμενη» της; Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ, η Μενεγάκη έχει κρατήσει αποστάσεις από την Σπυροπούλου γύρω από το όνομα της οποίας έχει «στηθεί» ένας χορός αρνητικών δημοσιευμάτων. Και για το λόγο αυτό, δεν την έχει καλέσει φέτος στην εκπομπή της, όπως έκανε την περασμένη χρονιά.

Την ίδια στιγμή, άνθρωπος από το περιβάλλον της Κων/νας δηλώνει πως εκείνη “έχει δυσανασχετήσει έντονα με την Ελένη, όταν δεν είδε το όνομά της στο βίντεο με τα πρόσωπα που κέρδισαν τις εντυπώσεις το 2014»! Ωστόσο, συμπληρώνει η ίδια πηγή, η νεαρή παρουσιάστρια κάνει προσπάθειες να έρθει και πάλι κοντά στην έγκυο πρώην(;) φίλη της. Αν τα καταφέρει, θα δείξει.