Συναγερμός στην τιβί από τις... αναγούλες της Σπυροπούλου

21.01.2015
Αν ήταν η ζήλια ψώρα, θα είχαμε γιομίσει... Κων/νες Σπυροπούλου! Γιατί το λέμε αυτό; Διότι απλά η νεαρή παρουσιάστρια φέτος ειδικά την έχει δει με την... εγκυμοσύνη!

Ο λόγος που της έχει "κάτσει" η ιδέα είναι ευνόητος και ακούει στο όνομα... Ελένη Μενεγάκη! Μάλιστα, η Σπυροπούλου την έχει δει πολύ και με τις... αναγούλες, που κάθε λίγο και λιγάκι την πιάνουν.

Ήταν στις αρχές Οκτώβρη όταν με καλεσμένη την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, είχε αναρωτηθεί στον "αέρα" της εκπομπής της, αν οι συνεργάτες της τής κάνουν όλα τα χατήρια, άμα μείνει έγκυος. Και είχε τονίσει τότε ότι είχε και κάτι... αναγούλες!

Και οι αναγούλες επέστρεψαν. Η Σπυροπούλου βρέθηκε σε θεατρική πρεμιέρα και όταν οι ρεπόρτερ την πλησίασαν για δηλώσεις, εκείνη αρνήθηκε να κάνει, διότι είχε... αναγούλες! Αυτό, τουλάχιστον, ακούσαμε ότι είπε, μέσα από το Πρωινό.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας, αν και συνέχεια δυσανασχετεί που αναφέρονται στην παρουσιάστρια, "ενέδωσε" στον πειρασμό και σχολίασε: «Μήπως είναι έγκυος; Γιατί η αναγούλα εκεί παραπέμπει.Η εγκυμοσύνη δημιουργεί τάση προς έμετο».