Πανικός στης Ελένης: Σε αναπηρικό καροτσάκι συνεργάτης της

22.01.2015
Νοσοκομείο θύμιζε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης (22/1). Από την παρέα απουσίαζε η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία ταλαιπωρείται από μία μικρή ίωση

και όπως ξέρεις, στης εγκυμονούσας Ελένης το «τσαρδί» απαγορεύονται δια ροπάλου οι... ασθενείς συνεργάτες! «Έχω πει εγώ. Όποιος θέλει να αρρωστήσει, ας κάτσει να ξεκουραστεί με το χρόνο του. Εγώ βλέπετε όρθια!» είπε η παρουσιάστρια καθώς έμπαινε – γι ακόμη μία φορά – αργοπορημένη στο πλατό.

Ωστόσο, αυτό δεν ήτο το μόνο πρόβλημα. Αναστάτωση προκάλεσε η είσοδος του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου, ο οποίος εμφανίσθηκε στην εκπομπή καθισμένος σε αναπηρικό καροτσάκι! Καταλαβαίνεις ότι η εικόνα προκάλεσε έναν μικρό πανικό στο κοινό, ενώ και οι ίδιοι οι συνεργάτες του τον ρώτησαν τι έχει συμβεί. Και όπως εξήγησε, έπαθε μια μικρή οσφυαλγία και δε μπορούσε να σηκωθεί.

«Δεν μπορούσα να περπατήσω. Είχε μουδιάσει το πόδι μου. 25 χρόνια λέω για ταινίες, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε. Ένα λουμπάγκο έπαθα, μια οσφυαλγία και αμέσως τρέξατε. Δεν έπεσε λεωφορείο πάνω μου» είπε χαρακτηριστικά, ενώ η Μενεγάκη έσπευσε να τον μεταφέρει. Και να τον ρωτήσει αν έκανε... κάτι άλλο το προηγούμενο βράδυ!