Επιστροφή στο χωριό: τα υψηλά νούμερα φέρνουν νέα επεισόδια

26.01.2015
Αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της τηλεοπτικής σεζόν και πήρε το πράσινο φως για νέα ταξίδια στα χωριά της Ελλάδας και για το 2015. Ο λόγος για την εκπομπή "Επιστροφή στο χωριό" του Άλφα με την Ευτυχία Φράγκου.



Η εκπομπή που μας έκανε από πολλά χωριά...χωριάτες και προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 13:10 στον Alpha, κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού με ποσοστά που ξεπερνούν στο σύνολο ακόμα και το 20% ενώ εξ' ίσου επιτυχημένη πορεία έχει η εκπομπή και στο δυναμικό κοινό 15-45.

Και παρ' ότι η πρωινή ζώνη του Άλφα τα Σαββατοκύριακα δεν έχει καταφέρει ακόμα να αποδώσει τα αναμενόμενα, η "Επιστροφή στο χωριό" ξεπέρασε τις προσδοκίες ακόμα και των ίδιων των συντελεστών της με το hustag #horio να συγκαταλέγεται στα πιο δημοφιλή των social media.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, η γλυκιά και ω ναι! δίμετρη Ευτυχία Φράγκου και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής ξεκίνησαν ήδη νέα ταξίδια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας κι αναμένουμε να γνωρίσουμε νέα μέρη και νέες εμπειρίες.

Γιατί να το δεις:

  • Γιατί πραγματικά τόσες κρυμμένες ομορφιές μόνο η Ελλάδα έχει σε κάθε χωριό της.

  • -Γιατί είναι ωραίο να βλέπεις πόσοι νέοι άνθρωποι έκαναν την αποκέντρωση και την επιστροφή στο χωριό τους , πραγματικότητα!

  • Γιατί θέλεις να παίρνεις ιδέες για διακοπές, θερινές και χειμερινές.

  • Γιατί θα μάθεις και μία και δύο παραδοσιακές συνταγές.

  • Γιατί θέλουμε να δούμε ποιό χωριό θα παντρέψει τελικά την Ευτυχία (η παρουσιάστρια δέχεται πάντα προτάσεις για να πάρει γαμπρό από κάθε χωριό που επισκέπτεται).