Τσίπρας: Η αποκάλυψη για την Ελένη που θα συζητηθεί

02.02.2015
Αφιέρωμα - σε ένα από τα πολλά που γίνονται τις τελευταίες μέρες - στον Αλέξη Τσίπρα φιλοξενεί το περιοδικό People στο τελευταίο τους τεύχος.

Σε αυτό μεταξύ άλλων φιλοξενείται μία συνένετυξη που είχε δώσει πριν χρόνια, ο νυν Πρωθυπουργός στο περιοδικό Schooligans και αναφερόταν στις lifestyle εκπομπές (ανάμεσα τους και το πρωινό της Ελένης Μενεγάκη) που τον καλούσαν στα πρώτα βήματα της πολιτικής του σταδιοδρομίας.

«Με έχουν καλέσει από όλα αυτά τα περίεργα σόου, όπου μαζεύονται κάποιοι τύποι σε ένα τραπέζι και πίνουν και τρώνε και γλεντάνε. Μόνο η Νικολούλη δεν με πήρε τηλέφωνο να μου πει να ψάξουμε μαζί κανέναν αγνοούμενο», είχε δηλώσει τότε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και είχε προσθέσει αναφερόμενος στις προσκλήσεις που είχε από πρωινάδικα, που τότε παρουσίαζαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Ελένη Μενεγάκη: «Επειδή δεν πήγα, έβγαλα μια εικόνα προς αυτό τον κόσμο πως είμαι πολύ σνομπ απέναντί τους. Δεν είμαι, κάποια από αυτά μπορεί να τύχει κι εγώ να τα χαζέψω. Δεν μπορώ, όμως, και να πάω. Από ένα σημείο και μετά, όχι απλά φθείρεσαι, αλλά γίνεσαι και κομμάτι όλου αυτού», ενώ είχε τονίσει ότι "δεν είναι TV persona, ούτε άνθρωπος του θεάματος».