Ελένη: Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της!

03.02.2015
Σε λίγο καιρό από τώρα η Ελένη Μενεγάκη θα εγκαταλείψει την εκπομπή, προκειμένου να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της.

Και όλο αυτό το διάστημα έχει γίνει πολύς λόγος για το ποιος θα την αντικαταστήσει όσο εκείνη θα λείπει. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί, ενώ πολλά έχουν γραφτεί για την Κων/να Σπυροπούλου, αφού η νεαρή ξανθιά θα ήθελε πολύ να είναι… Μενεγάκη στη θέση της Μενεγάκη.

Αλλά να που έρχεται η μεγάλη έκπληξη και τη θέση της Ελένης θα πάρει άλλη παρουσιάστρια του Alpha και συγκεκριμένα η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη, η οικοδέσποινα του «Πακέτου» μαγνητοσκόπησε με απόλυτη μυστικότητα μία εκπομπή, που κατά πάσα πιθανότητα θα προβληθεί τη Μ. Τρίτη.

Η Μενεγάκη υπολογίζεται ότι θα γεννήσει το αργότερο μέχρι τα μέσα Μαρτίου και ήδη η εγκυμονούσα παρουσιάστρια έχει γυρίσει κάποιες στοκ εκπομπές. Ωστόσο, η Χατζηβασιλείου δε θα είναι η μόνη αντικαταστάτρια της Ελένης, αφού στην καρέκλα της θα καθίσουν γνωστοί παρουσιαστές ή και φίλοι της, όπως ο Μάκης Πουνέντης που μετά το άδοξο κόψιμο του «Αυτά είναι» έχει πλέον ελεύθερα τα μεσημέρια του.