Ελένη: Πουλάει η εγκυμοσύνη και χωρίς την... κοιλιά!

27.03.2015
Τρίτη ημέρα και η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι και πάλι στο πόστο της. Κι ενώ οι φήμες οργιάζουν και τα – ευφάνταστα – σενάρια ότι έχει γεννήσει και μας το κρατάει κρυφό, δίνουν και παίρνουν.

Την Παρασκευή (27/3) οι συνεργάτες της και πάλι έχουν τα ηνία της εκπομπής, όπως άλλωστε κάνουν τις τελευταίες δύο μέρες. Πώς, όμως, τα πήγαν τα «παιδάκια» της Ελένης, χωρίς την Ελένη; Κάνουν νούμερα, έχοντας απέναντι τους την Τατιάνα Στεφανίδου και την επικαιρότητα της;

Μια χαρά περίφημα τα πηγαίνουν. Ή για την ακρίβεια, μια χαρά τα πάει η Ελένη με την εγκυμοσύνη της και χωρίς να είναι στο πλατό η ίδια και η φουσκωμένη της κοιλιά!

Την Τρίτη (24/3), λοιπόν, τελευταία μέρα της Ελένης στο πλατό, η εκπομπή έκανε 17,7% στο γενικό σύνολο και 24.9% στα δυναμικά κοινά.

Την Τετάρτη, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, πρώτη μέρα που η παρουσιάστρια απουσίαζε η εκπομπή έκανε 15,2% στο γενικό και 17% στα δυναμικά.

Την Πέμπτη (26/3), μία μέρα μετά τον πανικό της Τετάρτης ότι και καλά η Μενεγάκη γέννησε, η εκπομπή πήρε τα πάνω της. Έτσι, στο γενικό έκανε 18,3% και στα δυναμικά κοινά 23,5%.