Δες το περίτεχνο τατού στην καράφλα του Βαλάντη

03.04.2015
Kαλεσμένος στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή «10 με 1» βρέθηκε ο Βαλάντης.

Ο τραγουδιστής με την πάλαι ποτέ μακριά κοτσίδα και τα κατσαρά μαλλιά, έχει πλέον καραφλίτσα ενώ όπως είδαμε σήμερα έχει αποκτήσει και περίτεχνο τράιμπαλ τατουάζ στο κεφάλι.

Ο ίδιος τόνισε πως πήρε την ιδέα για το τατουάζ στο κεφάλι από μια καμπάνια για καρκινοπαθείς στη Νέα Υόρκη. Τόνισε μάλιστα πως αντί να φορά περούκα, προτιμά να να χτυπήσει ένα τατουάζ.

Εκτός από το τατουάζ του και τα νέα του τραγούδια, ο Βαλάντης καυστικός όπως πάντα τόνισε πως σήμερα δεν υπάρχουν τραγουδιστές με προσωπικότητα και εξαίρεσε μόνο τους Παντελίδη, Ρέμο, Καρρά και Θεοδωρίδου.

Εν το μεταξύ, βλέποντας πλάνα από τη ζωή του ως μακρυμάλλης, ο Βαλάντης παραδέχτηκε πως αν ήταν έτσι σήμερα θα ντρεπόταν, κάτι στο οποίο συμφώνησε ο Μάρκος Σεφερλής. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε μάλιστα πως η Ρούλα Κορομηλά ήταν εκείνη που τον έπεισε να κόψει τα μαλλιά του και να μην φορά τιγρέ ρούχα.

Εν το μεταξύ ο Βαλάντης μίλησε και για τα τρία του παιδιά, τις δύο κόρες του και το γιο του Χάρη. Η πιο μικρή κορούλα του είναι 7,5 μηνών ενώ αξίζει και τα τρία του παιδιά έχουν διαφορετικές μητέρες.

Τέλος, ο Βαλάντης επανήλθε και στην κόντρα του με τραγουδιστές επιμένοντας πως επειδή οι φωνητικές χορδές έχουν βιολογική φθορά, κάποιοι μεγάλοι σε ηλικία συνάδελφοί του θα έπρεπε να αποχωρίσουν. Ο ίδιος τόνισε πως έχει 11 χρόνια ακόμα καριέρας μπροστά του.