Ελένη - Σπυροπούλου: Το μωρό "έλιωσε" τον πάγο!

05.04.2015
Ο πελαργός δεν έφερε μόνο ένα όμροφο και υγιέστατο μωρό στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά της έφερε πίσω και την... Κων/να Σπυροπούλου!

Όπως φαίνεται, και καταλάβαμε όλοι, ο "πάγος" που είχε μπει τους προηγούμενους μήνες στη φιλία τους άρχισε να λίωνει - μην πούμε ότι έλιωσε κιόλας - και ας είναι καλά ο ερχομός της μπέμπας. Όπως αποκάλυψε η Σπυροπούλου στην εκπομπή της, μίλησε με την Ελένη, τής ευχήθηκε για το μωρό, ενώ πρόκειται να πάει και στο σπίτι να την δει από κοντά!

Μεγάλες στιγμές, λέμε. Μάλιστα, η Σπυροπούλου αποκάλυψε ότι έζησε την εγκυμοσύνη της Μενεγάκη τους πρώτους μήνες. Στους υπόλοιπους είχαμε τον... πάγο!

«Θέλω να συνεχίσω με μια πολύ ευχάριστη είδηση που έμαθα και χάρηκα πάρα πολύ. Αναφέρομαι, φυσικά, στον ερχομό της μικρής κόρης της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου, δύο ανθρώπους με τους οποίους έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές. Τους πρώτους μήνες ήμασταν παρέα με την Ελένη που είχε τα πρώτα συμπτώματα. Τους έχω ευχηθεί και προσωπικά, δεν έχω πάει να δω βέβαια τη μικρή αλλά είμαι σίγουρη πως θα είναι κούκλα. Αν κρίνεις και από τις άλλες δυο που έχει» είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Βλέπετε κι εσείς αποσπάσματα που βγαίνουν από το μαιευτήριο. Νομίζω η εικόνα τα λέει όλα. Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που γενικά μας έχει συνηθίσει να είναι ευχάριστη και χαρούμενη, αλλά νομίζω τώρα αγγίζει την απόλυτη ευτυχία. Και ο Μάκης κούκλος είναι! Όπου και να μοιάσει η μικρή...».