Τι είπε ο Λιάγκας για «Πρωινό», Συνατσάκη κι Ουγγαρέζο; [vds]

10.06.2015
Λίγο πριν το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν κι αφού έχουμε ακούσει τον Γιάννη Λάτσιο να μιλάει για το πρόγραμμα του Ant1 για την επόμενη σεζόν και για το «Πρωινό», ήρθε η σειρά του Γιώργου Λιάγκα να μιλήσει για τα μελλοντικά του σχέδια.

Ο Λιάγκας είπε πως πρόθεση και δική του και της Φαίης είναι να συνεχίσουν στον Ant1 με το «Πρωινό» στη ζώνη 10.00-13.00, ενώ αναφέρθηκε και στην πιθανή αποχώρηση της Μαίρης Συνατσάκη, όπως ακούγεται για να κάνει δική της εκπομπή.

«Πρόθεση του καναλιού και δικιά μας είναι να μείνουμε στον ΑΝΤ1 και να κάνουμε πρωινό με τη Φαίη. Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τη Μαίρη Συνατσάκη να κάνει μια δικιά της εκπομπή, μοιραία θα αποχωριστούμε τη Μαίρη και θα αναζητήσουμε έναν ακόμα άνθρωπο στη θέση της. Θεωρώ ότι με άλλη γυναίκα δε θα μπορούσα να κάνω εκπομπή, δηλαδή το δίδυμο που έχουμε κάνει με τη Φαίη κι είναι πολύ πολύ επιτυχημένο δύσκολα μπορεί να ξαναγίνει. Άρα να κάνουμε μια άλλη ομάδα, με άλλους συνεργάτες, με χαρά θα μπορούσε να γίνει, γιατί όχι με τον Δημήτρη (Ουγγαρέζο) και με οποιονδήποτε άλλον. Δεν έχουμε θέμα. Εμείς οι συζητήσεις που κάνουμε είναι μόνο για την ζώνη 10-1», δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής.