Τι είπε η Καστάνη για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» [vds]

11.06.2015
Μπορεί να προβλήθηκαν μόνο έξι ολοκληρωμένα επεισόδια, αλλά το «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» πρόλαβε να γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και να χτυπήσει κόκκινο στους πίνακες τηλεθέασης της AGB.

Καλεσμένη στα «Καρντάσιανς» η Ελένη Καστάνη δε γινόταν να μην αναφερθεί στο σίριαλ- φαινόμενο που κόπηκε απότομα με τη φημολογία να δίνει και να παίρνει εκείνη την εποχή για τους λόγους του κοψίματος.

«Δεν τσακωθήκαμε και αυτό αποδείχθηκε από τη ζωή γιατί στη συνέχεια ξανασυνεργαστήκαμε. Έχουν γυριστεί έξι επεισόδια και στο έβδομο είχαμε γυρίσει κάποιες σκηνές. Αυτό είχε κάνει τόση επιτυχία όσο κάνει τώρα ένα σήριαλ που παίζεται 26 επεισόδια. Ήταν κάτι το τρομερό, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Εγώ να σου πω θεωρώ ότι ήταν η τύχη του να μην γίνει αυτό το σήριαλ. Είχε ένα στράβωμα από την αρχή.

Είχε ξεκινήσει με άλλη διανομή και μετά σταμάτησε κι άλλαξαν κάποιες. Ήταν διαφορετική η τετράδα, η μόνη που ήταν κοινή ήμουν εγώ και στις δύο εκδοχές. Γι' αυτό υπήρχαν σκηνές που είχαν γυριστεί πριν τις διακοπές, πριν τον Αύγουστο κι έτρεχα στα διόδια με την προηγούμενη διανομή χωρίς να φαίνεται κι έμπαινα στο σπίτι με άλλη διανομή. Μετά γυρίστηκε η συνέχεια».

Μία φήμη που ανακυκλώνεται κατά καιρούς είναι το ενδεχόμενο να γυριστεί η συνέχεια σε μορφή σειράς ή ταινίας προκειμένου να μπορέσουμε να δούμε την ιστορία να ολοκληρώνεται. Γι’ αυτό ο Γρηγόρης δεν παρέλειψε να ρωτήσει την ηθοποιό.

«Συζητήθηκε για να γυριστεί πιο πολύ σε ταινία. Το λέγανε ακόμα και πρόσφατα ο Αλέξανδρος κι ο Δημήτρης, μπορώ να σου πω ότι είναι και μια πενταετία. Και τώρα πια τους λέω δεν έχει νόημα γιατί έχουμε μεγαλώσει πια και δεν μπορούμε να πείσουμε. Ήταν ένα σήριαλ που έβγαλε πολύ κόσμο, εκεί έπαιξε ο Τσιμιτσέλης για πρώτη φορά», απάντησε η Καστάνη.