Ελένη: Νέα «χυλόπιτα» στη Σπυροπούλου!

11.06.2015
Το φέρνει από εδώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το φέρνει από εκεί να καλοπιάσει την πάλαι ποτέ φιλενάδα της, Ελένη Μενεγάκη, αλλά φευ το αυτί της «βασίλισσας» δεν ιδρώνει.

Το αντίθετο θα λέγαμε, αφού το Λενιώ δε διστάζει να ρίχνει «χυλόπιτες» στη μικρή…. πριγκίπισσα του Alpha.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Λοιπόν, η Μενεγάκη πρόσφατα έριξε νέα «χυλόπιτα» στη Σπυροπούλου, αφού αρνήθηκε να πάει καλεσμένη στην εκπομπή της και ας την… δελέασαν με αφιέρωμα στην αφεντιά της! Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» σε ένα από το επόμενα σαββατοκύριακα θα ταξιδέψει στη Ρόδο, ιδιαίτερη πατρίδα της Κων/νας και η νεαρή παρουσιάστρια φέρεται να είχε την έμπνευση να καλέσει τη Μενεγάκη.

Τόσα ταξίδια έχουν κάνει μαζί στο παρελθόν, γιατί να μην κάνουν ακόμα ένα; Και με μάρτυρες ετούτη τη φορά τους τηλεθεατές; Αλλά η Σπυροπούλου λογάριασε χωρίς την πρώην/νυν φιλενάδα της, η οποία μέσω των συνεργατών της δε δέχτηκε την πρόσκληση, με την αιτιολογία ότι δε μπορεί να ταξιδέψει εκτός Αθηνών και να αφήσει μόνη τη νεογέννητη κορούλα της. Όπως αναφέρει το Λοιπόν, η άρνηση/χυλόπιτα της Ελένης απογοήτευσε τη Σπυροπούλου, αλλά έδωσε εντολή στην ομάδα της να μην γίνει προσπάθεια πίεσης προς το πρόσωπο της Ελένης.