Ξεσάλωσε η μάνα Σπυροπούλου στην εκπομπή της κόρης της (vds)

15.06.2015
Από τη Ρόδο βγήκε το σαββατοκύριακο, το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία είπε λίγο πριν το φινάλε της χρονιάς να τιμήσει την ιδιαίτερη πατρίδα της.

Και μπορεί οι φήμες να θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να έδωσε ένα ηχηρό «όχι» στην πάλαι ποτέ φιλενάδα της για να πάει στην εκπομπή, όμως, εκεί ήταν η οικογένεια της. Όχι της Ελένης, της Κωνσταντίνας.

Μάλιστα, η νεαρή παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημοσίως τους γονείς της για τη στήριξή τους όλον αυτόν τον καιρό.

«Θέλω να ευχαριστήσω και τους γονείς μου, τον πατέρα μου, την αδελφή μου... Όλη την οικογένειά μου... Εγώ τους ευχαριστώ για τη στήριξή τους. Όλα τα άλλα, τα υλικά, δεν έχουν σημασία» είπε συγκινημένη. Η κάμερα έκανε πλάνο στον πατέρα της και τη μικρότερη αδελφή της, οι οποίοι είχαν μία διακριτική παρουσία πίσω από τις κάμερες.

Μόνο διακριτική, όμως, δεν ήταν η παρουσία της μητέρας της, η οποία του έδωσε και κατάλαβε στη διασκέδαση. Η κυρία Σπυροπούλου ξεσάλωσε στους ρυθμούς του Νίκου Ζωιδάκη, χορεύοντας με τον κόσμο και τους συνεργάτες της κόρης της, ενώ έδωσε ρεσιτάλ με ένα σόλο χορευτικό!