Η δολοφονία του Λάκη που θα συζητηθεί!

15.06.2015
Αυλαία έριξε το Αλ τσαντίρι την περασμένη εβδομάδα, αλλά από Λάκη Λαζόπουλο δεν θα ξεμείνουμε.

Αντίθετα, έρχεται στις οθόνες μας με την ιδιότητα του ηθοποιού και σε έναν ρόλο που θα συζητηθεί. Ο Λαζόπουλος θα πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά στην «10η Εντολή», του Πάνου Κοκκινόπουλου, σε ένα επεισόδιο που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Ο Λαζόπουλος θα υποδυθεί έναν δολοφόνο, ο οποίος διαπράττει ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Σύμφωνα, λοιπόν, με το σενάριο του Βασίλη Ρίσβα και της Δήμητρας Σακαλή, πρόκειται για μια ερωτική ιστορία με τραγικό φινάλε.

Λίγα λόγια για το εν λόγω επεισόδιο: Ο Μιχάλης (Λάκης Λαζόπουλος) στο παρελθόν ερωτεύτηκε παράφορα τη Φιλιώ (Παναγιώτα Βλαντή). Το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησε δυο παιδιά, τον Αργύρη (Προμηθέας Αλειφερόπουλος) και την Ελένη (Σίσσυ Τουμάση). Τα τρία τελευταία χρόνια είναι χωρισμένοι, αλλά ο Μιχάλης παραμένει ακόμη ερωτευμένος με τη Φιλιώ. Στο θολωμένο από τη ζήλια και το ποτό μυαλό του Μιχάλη, η γυναίκα του και ο συνέταιρος του στο μπαρ, ο Αποστόλης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ήταν για πολλά χρόνια εραστές, χωρίς εκείνος να το έχει αντιληφθεί. Πάνω στην απελπισία του, ο Μιχάλης φτάνει ένα βήμα πριν από την αυτοκτονία και τον φόνο.