Ξέσπασμα Λιάγκα εναντίον Stavento: «Γ@μω την π@@τανα μου»

15.06.2015
Σε ένα πινγκ πονγκ «καρφιών» και σποντών έχουν επιδοθεί τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Λιάγκας και ο Μιχάλης Κουινέλης.

Οι δύο άνδρες στα live του Voice με το… γάντι πετάνε αναμεταξύ τους καρφιά, αποκαλύπτοντας ότι οι σχέσεις τους δεν είναι και στα καλύτερα τους. Ωστόσο, το απίστευτο ξέσπασμα του Λιάγκα, που είχε ως στόχο κυρίως τον Κουινέλη, σίγουρα θα συζητηθεί.

Ο παρουσιαστής, το πρωί της Δευτέρας είχε στο Πρωινό καλεσμένους τους παίκτες που αποχώρησαν από τον ημιτελικό του show. Και με αφορμή τις αποχωρήσεις αυτών, βγήκε από τα ρούχα του.


«Συγνώμη ρε παιδιά, χθες ποια ήταν η πιο ωραία στιγμή; Η πιο ωραία στιγμή ήταν ο Ελεσνίτσαλης με την Τσαλιγοπούλου. Εγώ ανατρίχιασα εκεί!», είπε αρχικά και συνέχισε με τις ενστάσεις του ια τις αποφάσεις των coaches και πώς ψήφισαν.

Εκεί, όμως, που έγινε έξαλλος και ξέσπασε, ήταν τη στιγμή που η κουβέντα πήγε στην αποχώρηση – έκπληξη του Άκη Παναγιωτίδη, τον οποίο «έκαψε» ο τρόπος που ψήφισε ο Μιχάλης.

«Θα πω κάτι όπως το αισθάνομαι. Είσαι ο Stavento, λέμε ότι έχεις υπέρ-ομάδα και πας με το Κατερινάκι, που μια χαρά γλυκό είναι, στον τελικό; Μιλήστε ρε όλοι! Μη φοβάστε ρε, μιλήστε γαμ@ την που@@α μου! Από την ομάδα του Stavento, η καλύτερη ήταν η Κατερίνα;» είπε σε έξαλλη κατάσταση.