Το «Σε πρώτο πλάνο» του Ant1 τα έβαλε με το κανάλι λόγω «Voice»

15.06.2015
Τα μαραθώνια σε διάρκεια live του «The Voice» καθυστερούν υπερβολικά την ώρα έναρξης της εκπομπής «Σε πρώτο πλάνο» με αποτέλεσμα η εκπομπή να ξεκινά στις 2 μετά τα μεσάνυκτα, προκαλώντας τον εκνευρισμό των συντελεστών, αλλά και των τηλεθεατών.

Χθες το απόγευμα η Κατερίνα Αντωνοπούλου μέσα από τη σελίδα της εκπομπής στο Facebook, χωρίς να φαντάζεται τι ώρα θα τελείωνε και χθες το live, έγραψε:

«Καλό απόγευμα σε όλους!

Μόλις δύσει ο ήλιος, το θερμόμετρο πέφτει στους 8-9 βαθμούς Κελσίου στην Αγία Πετρούπολη, όμως οι διάσημες ...Λευκές Νύχτες εκεί τον Ιούνιο ζεσταίνουν απίστευτα την ατμόσφαιρα!

Πάμε να πάρουμε άλλη μια γεύση από το μοναδικό αυτό υπερθέαμα, που θα ζήσουμε μαζί απόψε, αλλά και από 2 νέους καλλιτέχνες από την Ελλάδα που γνώρισα. Μπορείς, να κατακτήσεις τελικά, μια πόλη που ...ποτέ δεν κατακτήθηκε; Να αποσπάς συνεχώς υποτροφίες και διεθνείς βραβεύσεις; Μπορείς, φεύγοντας από την πατρίδα, να την αγαπάς ακόμα περισσότερο; Και σε τόσο δύσκολες εποχές, να βοηθάς κι όσους δεν μπορούν; Ναι, όταν δημιουργείς όχι μόνο με τα χέρια, αλλά μαζί και με ….ελληνική καρδιά, μπορείς!

Και τότε, η Αγία της Τέχνης σίγουρα στο ανταποδίδει!

Νίκος και Μαριλένα… απόψε γύρω στις 00.45 στον ΑΝΤ1».

Μετά από λίγες ώρες οπότε κι έβλεπε ότι καθυστερούν επανήλθε με νέο post:

«Καλησπέρα και πάλι! Αργούμε δυστυχώς λίγο ακόμα... όμως το ξενύχτι αξίζει για άλλη μια φορά!

Μαγική πόλη…. η Αγία Πετρούπολη! Κι όχι μόνο τώρα με τις μοναδικές ...Λευκές Νύχτες της! Εκτός από "Αγία… της Τέχνης" πολλοί την χαρακτηρίζουν και "Αγία των Ονείρων", κι όχι τυχαία. Έχτισε… την πίστη στο αδύνατο που γίνεται δυνατό, με ...δύναμη που σε κυριεύει εκεί, και... ανθρώπους που σε συγκινούν, μιλώντας σου ...στα ελληνικά (!) για το πόσο πολύ αγαπούν ...και την Ελλάδα, για αυτόν ακριβώς το λόγο! Για την δύναμη και την ελευθερία που δίνει και ο δικός μας πολιτισμός: άντεξε τόσο μακριά χάρη στην προσπάθεια των ομογενών μας εκεί και σε δύσκολες εποχές, με το ελληνικό φως να μένει δυνατό -κάνοντας και όσοι τώρα το ...γνωρίζουν, να λένε με περηφάνια, ότι αν κρατήσεις την Ελλάδα μέσα σου, μπορεί να νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο… Ας δούμε ακόμα ένα μικρό απόσπασμα από όσα θα δούμε μαζί σε λίγο στον ΑΝΤ1»

Όταν πλέον η υπομονή είχε εξαντληθεί, επανήλθε με νέο post όπου σχολίαζε τον άθλιο προγραμματισμό του καναλιού:

«Ίσως τελικά θα ήταν καλύτερο να μην έπαιζε απόψε εκπομπή, και να χρειαστεί να ...ξενυχτήσετε όσοι αντέξετε! Πραγματικά είναι άθλιος ο προγραμματισμός του σταθμού, και σας ζητώ προσωπικά συγνώμη! Σε λίγα λεπτά η εκπομπή ξεκινά πάντως, και όπως πάντα θα περιμένω από όσους... αντέξετε τα σχόλια και τη κριτική σας! Σας ευχαριστώ πολύ για την ανοχή και την αντοχή σας!!!»