Η Ελένη πήρε παραμάζωμα τη Γερμανού - Όλες οι λεπτομέρειες!

29.09.2015
Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (28/9) η Ελένη Μενεγάκη και λίγο η απουσία της, λίγο η περιέργεια και πάρα πολύ η «είδηση» ότι παντρεύτηκε, ήρθε το ενδιαφέρον του λαού της και «χτύπησε» κόκκινο. Πήραν θέση στον καναπέ για να δουν το Λενιώ τους.

Βέβαια, την εκπομπή τη λες και λίγο… σούπα, από άποψη περιεχομένου, αφού δεν άλλαξε τίποτα. Ήταν σα να μας χαιρέτησε για σαββατοκύριακο. Τόσο ίδια όλα.

Ωστόσο, είπαμε, λίγο η πρεμιέρα, πολύ ο μυστικός γάμος, ήρθαν τα μηχανάκια της AGB και τρελάθηκαν. Σάρωσε το Λενιώ σε τηλεθέαση και πήρε παραμάζωμα τη Ναταλία Γερμανού. 23% έκανε η Μενεγάκη στο γενικό σύνολο, ενώ οι «NaMaSte» με το ζόρι έπιασαν ένα 7,1%. Στα, δε, νεανικά κοινά τα πράγματα για την παρέα της Ναταλίας ήτο χειρότερα.

Δεν τσιμπάνε οι νεολαίοι με την Χριστίνα τη Μουστάκα και χθες πήγαν μαζικά στης Ελένης! Έτσι, η εκπομπή του Alpha έκλεισε με 29,7% και του Epsilon με 6,1%! Και να σκεφτείς ότι η Ναταλία είχε την έμπνευση να καλέσει την Άντζελα Δημητρίου ως… φόβητρο απέναντι στην πρεμιέρα της «βασίλισσας». Αλλά τελικά ούτε η «Λαίδη»… φτούρησε!