Το womenonly.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων

02.12.2015
Οι Συνεργαζόμενες Ενώσεις στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και πραγματοποιούν 24ωρη απεργία από τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου έως τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου σε όλη τη χώρα.

To womenonly.gr συμμετέχει σε αυτές τις απεργιακές κινητοποιήσεις και ως εκ τούτου δεν θα υπάρξει ανανέωση της ύλης μέσα σε αυτό το 24ωρο.

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ:

Διεκδικούμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας Κοινωνική Ασφάλιση (κύριες και επικουρικές συντάξεις), Πρόνοια, Υγεία (ιατροφαρμακευτική και νοσηλευτική περίθαλψη), με βάση τις σύγχρονες αληθινές κοινωνικές ανάγκες τη διατήρηση του ΕΤΑΠ ΜΜΕ ως ανεξάρτητου, ενιαίου και αυτοτελούς Ταμείου στα ΜΜΕ, με ένταξη στην ασφάλιση όλων των κατηγοριών εργαζομένων στα Mέσα Μαζικής Ενημέρωσης (newmedia) τη διασφάλιση του αγγελιοσήμου με επέκτασή του στα διαδικτυακά ΜΜΕ ως πόρου χρηματοδότησης των Ταμείων μας

Καλούμε τον Κλάδο σε αγωνιστική ετοιμότητα με παράλληλη διασφάλιση και περιφρούρηση των όποιας μορφής κινητοποιήσεων, συνεχή ενημέρωση των εργαζομένων του Κλάδου, και διασφάλιση της ενημέρωσης του συνόλου του λαού.