Τα "Καλημερούδια" πάνε και για δεύτερη σεζόν; Τι απάντησε η Ντορέττα

21.03.2016
Φέτος η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας λέει καθημερινά στις 10 το πρωί “Καλημερούδια” από τη συχνότητα του Mega με την εκπομπή να διαγράφει -ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα- ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης και να είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, η Ντορέττα εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πορεία της εκπομπής:

"Σε ό,τι αφορά τα “Καλημερούδια” είμαι πολύ ευχαριστημένη, γιατί σιγά σιγά η εκπομπή εισπράττει την αποδοχή του κόσμου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε πιάσει τον στόχο μας. Αν μη τι άλλο, είναι θετικό ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, γιατί η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε πάρα πολύ δύσκολα, με νούμερα σε καμία περίπτωση αντάξια της προσπάθειάς μας''.

Εξήγησε και το λόγο στον οποίο πιστεύει ότι οφείλεται η άνοδος:

''Καταρχήν, έχουμε δέσει περισσότερο ως παρέα. Μια εκπομπή θέλει χρόνο για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού. Επίσης, συνεχίζουμε να πειραματιζόμαστε με τη θεματολογία, και ν' αγγίζουμε και την επικαιρότητα, που μας αφορά όλους. Θεωρώ ότι, αν όλα πάνε καλά και συνεχιστεί η εκπομπή του χρόνου, θα έχουμε περισσότερα να δώσουμε».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να πάει η εκπομπή και του χρόνου, η Ντορέττα είπε:

''Εξ αρχής η πρόθεση μου ήταν να συνεχίσω το πρωινό του Mega και την επόμενη σεζόν. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη συζήτηση, ξέρω όμως ότι και το κανάλι θέλει να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ελπίζω για το καλύτερο''.