Επίθεση Αραβανή στο Λιάγκα για τους πλούσιους συντρόφους της

29.03.2016
Την Αραβανή που ξέραμε, θα την ξεχάσουμε καθώς η ξανθιά παρουσιάστρια δεν αφήνει σχόλιο εναντίον της να πέσει κάτω!

Η Αραβανή βρέθηκε καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου και φρόντισε να απαντήσει και στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος την κατηγορεί πως μπλέκει διαρκώς με εφοπλιστές, σχολιάζοντας τον προηγούμενο δεσμό της με τον Γιώργο Μελισσανίδη και το τωρινό φλερτ με τον Βασίλη Μιχαήλ.

«Δεν νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο. Μία φορά μόνο συνέβη και ήμουν με έναν τέτοιο άνθρωπο.

Δεν το κάνω κατ’ εξακολούθηση. Απλά θεωρώ πως ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που τα λέει πολύ χύμα, τα φτιάχνει όπως θέλει να τα φτιάξει και τα λέει με ωραίο τρόπο. Θέλει να κάνει και νούμερα στην εκπομπή του.

Δεν τον παρεξηγώ γιατί καταλαβαίνω πια γιατί το λέει. Τι να του πω; Πώς παίρνει τη μία ατάκα τη συνδέει με την άλλη και λέει ό, τι λέει.

Δεν έχει να κάνει με το πόσα λεφτά παίρνει ο άλλος αλλά το πώς συμπεριφέρεται στον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Παίρνει 700 ευρώ; Θα την κεράσει ένα σουβλάκι αλλά θα την κεράσει. Βγάζει 7.000 θα την πάει για σούσι.

Σε αυτό λοιπόν κόλλησε ο Λιάγκας, μετά είδε και τα δημοσιεύματα και είπε αυτά που είπε. Δηλαδή με όποιον βγαίνω έξω σημαίνει ότι τα’ χω κι’ όλας;»

Εν το μεταξύ, η Αραβανή έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως το να έχεις σχέση με έναν πλούσιο άντρα, δεν έχει μόνο καλά αλλά και αρνητικά:

«Έχουν και τα πολύ άσχημά τους αλλά δεν είναι τώρα η ώρα να τα πούμε. Όλοι νομίζουν πως περνάς ωραία σε τέτοιες σχέσεις αλλά πολλές φορές περνάς πολύ πιο άσχημα από όσο νομίζουν».