Κανάκης: "Άγριο" χώσιμο στον Αρναούτογλου! [vds]

29.03.2016
Ο, τι κινείται στην τηλεόραση, οι "Ράδιο Αρβύλα" δεν το αφήνουν να περάσει ασχολίαστο και το "καυτηριάζουν" με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Ακόμα και αν πρόκειται για "δικό" τους άνθρωπο.

Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας (28/3) από το σατιρικό μικροσκοπικό του Αντώνη Κανάκη πέρασε και ο κολλητός του, Γρηγόρης Αρναούτογλου, τον οποίο φρόντισε να "σφάξει" με το γάντι. Η αλήθεια είναι ότι έχουν γραφτεί πολλά κι έχουν σχολιαστεί αναλόγως οι καλεσμένοι που φέρνει ο παρουσιαστής στο The 2nihgt show. Ωστόσο, ο τελευταίος του καλεσμένος, ο Νότης Σφακιανάκης και όσα είπαν οι δύο άνδρες, δεν έκατσαν καλά στον Κανάκη, ο οποίος μαζί με τον Γιάννη Σερβετά έφτιαξαν ένα σπαρταριστό και όλο σπόντες βίντεο για τον Αρναούτογλου.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε το σχόλιο του Κανάκη μετά την προβολή του επίμαχου βίντεο, που ήταν και κατά κάποιον τρόπο, ένα χώσιμο, στον κολλητό του.

«Θα μου επιτρέψετε μια μικρή παρένθεση, μια προσωπική άποψη. Η λεπτή γραμμή που χωρίζει όλες αυτές τις επιλογές και τα παιχνίδια, τα τρικ των τηλεοπτικών εκπομπών για λόγους τηλεθέασης, με καταστάσεις οι οποίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες τελικά για την κοινωνία, είναι μια πολύ σημαντική γραμμή κατά την ταπεινή μου άποψή. Αυτή τη σημαντική γραμμή θα πρέπει να την λάβουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους τα κανάλια, οι διευθυντές προγράμματος και οι δημιουργοί των διαφόρων εκπομπών και κλείνω την παρένθεση».