"Βόμβα" μεγατόνων για Ελένη: Ένα βήμα πριν τη συγκατοίκηση με Λάτσιο;

16.05.2016
Αυτή και αν είναι “μπόμπα” και μάλιστα... μεγατόνων. Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος είναι πιο κοντά από ποτέ στο να συγκατοικήσουν και πάλι, έξι χρόνια μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιο τους κι ενώ η δικαστική τους διαμάχη για την περιουσία κρατάει γερά!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, ο Λάτσιος δέχθηκε πρόταση συνεργασίας από τον Alpha και μάλιστα τη συζητά! Και βάζουμε το θαυμαστικό διότι, στο ίδιο κανάλι βρίσκεται και η Ελένη, η οποία μετά την ανανέωση του “χρυσού” της συμβολαίου, αποκτά νέες ενισχυμένες αρμοδιότητες, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αναλαμβάνει ακόμη και χρέη σύμβουλου προγράμματος στο νέο σχεδιασμό!

Και καταλαβαίνεις, τι σημαίνει το σενάριο συνεργασίας του Alpha με τον Λάτσιο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μοναδικό «αγκάθι» για να προχωρήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στο κανάλι και τον Λάτσιο, φέρεται να ήταν η … Ελένη.

Οι άνθρωποι του καναλιού δεν ήθελαν να τη φέρουν σε δύσκολη θέση, αφού είναι και η λατρεμένη τους και η πολυτιμότερη τους! Έτσι, όπως εξηγεί η Freddo, για την πρόταση συνεργασίας, πρώτα ενημερώθηκε η… πρώην σύζυγός του.

Κι αφού οι συζητήσεις φέρονται να προχωρούν, μάλλον εκείνη δεν έφερε αντιρρήσεις.

Πάντως, στο Πρωινούλι του Epsilon, ανέφεραν ότι η Ελένη ενημερώθηκε πρόσφατα και από τότε... "έχει χάσει τον ύπνο της"! Σενάριο που έχει λογική, αν λάβουμε υπόψη μας, την “άγρια” δικαστική τους διαμάχη!