24 & Prison Break: Πότε επιστρέφουν στην TV με νέα επεισόδια

16.05.2016
Στις αρχές του 2016 τα X-Files επέστρεψαν με έξι νέα επεισόδια και τους Ντέβιντ Ντουκόβνι- Ντάνα Σκάλι στους ρόλους που εκτόξευσαν τη δημοτικότητά τους στα ύψη στα '90s, τα οποία άφησαν θετικές εντυπώσεις στους φαν.

Εδώ και καιρό γωνρίζουμε ότι το δίκτυο προβολής της σειράς στην Αμερική, το FOX έχει αποφασίσει την αναβίωση δύο ακόμα “κλασικών” του σειρών και φυσικά, αναφερόμαστε στο Prison Break και στο 24 που έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική ιστορία στα '00s.

Το πρώτο θα επιστρέψει επίσης με το αρχικό καστ, το δεύτερο, όμως, επειδή πρόκειται για reboot, θα έχει άλλον πρωταγωνιστή. Ωστόσο, μέχρι τώρα δε γνωρίζαμε πότε θα προβληθούν τα νέα κεφάλαια των αγαπημένων σειρών στην τηλεόραση.

Το FOX λοιπόν μας έλυσε την απορία ανακοινώνοντας το πρόγραμμά του για την τηλεοπτική σεζόν 2016-2017, μαρτυρώντας πως και οι δύο σειρές θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τον Φεβρουάριο του 2017 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το μεν Prison Break θα παίζεται κάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ, το δε 24: Legacy κάθε Δευτέρα αν και η πρεμιέρα του θα γίνει Κυριακή με σπέσιαλ δίωρο επεισόδιο.