Κανάκης: Νέα σφοδρή επίθεση σε Αρναούτογλου!

17.05.2016
Αίσθηση είχε προκαλέσει πριν λίγο καιρό, η "άγρια" επίθεση του Αντώνη Κανάκη μέσα από το Ράδιο Αρβύλα, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με αφορμή το Νότη Σφακιανάκη, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του.

Για τις επόμενες μέρες, η διαμάχη των δύο πάλαι ποτέ κολλητών, απασχόλησε τα Μέσα, μέχρι που ξεθύμανε. Κι εκεί, που είχαμε ξεχαστεί, ο Κανάκης επανέρχεται με νέα, πιο σφοδρή αυτή τη φορά, επίθεση εναντίον του Αρναούτογλου, που προκαλεί μεγαλύτερη αίσθηση!

Το βράδυ της Δευτέρας (16/5), οι Αρβύλα έπαιξαν βίντεο με τον Βασίλη Τερλέγκα, ο οποίος ως καλεσμένος του Αρναούτογλου, είχε επιτεθεί με σκληρές φράσεις εναντίον των ομοφυλόφιλν. Και τα όσα είπε ο τραγουδιστής στον Γρηγόρη, σχολιάστην με σκληρά λόγια από τον Κανακη!

«Εμείς τον σκοταδισμό στην Ελλάδα τον κάνουμε late night show» είπε αρχικά. Και πρόσθεσε: «τα σκηνικά εύκολα μπορείς να τα αντιγράψεις... την παιδεία και τον πολιτισμό όχι»!

Και όπως καταλαβαίνεις, αναμένουμε την απάντηση του Αρναούτογλου, καθως ετουτη τη φορά, το σχόλιο του πάλαι ποτέ καλλητού, σηκώνει... απάντηση!