Ποιο διάσημο ζευγάρι- έκπληξη δέχθηκε πρόταση για το πρωινό του Mega

04.07.2016
Μπορεί στο παρελθόν η πρωινή ζώνη να ήθελε οπωσδήποτε ξανθιά σέξι παρουσιάστρια και λίγο χαζούλα (ακόμα και αν ήταν γάτα με πέταλα) τύπου Μενεγάκη, όμως, τα τελευταία χρόνια το μοντέλο έχει εγκαταλειφθεί και μάλλον επικρατούν ζευγάρια στη ζωή- ζευγάρια και στην TV.

Έτσι, μετά τους Σκορδά- Λιάγκα που έκαναν την αρχή, τους Κωστόπουλο- Μπαλατσινού και τους Καραβάτου- Κατσούλη, στο Mega σκέφτηκαν να επιστρατεύσουν ένα ακόμα ζευγάρι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού είναι αγαπημένο και περιζήτητο μεν, φειδωλό στις δηλώσεις του δε, άρα οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές.

Δεν είναι παρουσιαστές, είναι ηθοποιοί, αλλά έχουν δοκιμαστεί στην παρουσίαση μέσα από βραδινές εκπομπές, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Ποιοί είναι;

Η Σμαράγδα Καρύδη κι ο Θοδωρής Αθερίδης που μόλις πριν λίγο καιρό επιβεβαίωσαν ότι είναι ζευγάρι και στη ζωή. Ετοιμάζονται να γίνουν και τηλεοπτικό ζευγάρι; Θα δείξει.

Αν και ακούγαμε μέχρι τώρα πως τα «Καλημερούδια» με την Ντορέττα θα επέστρεφαν τον Οκτώβριο για δεύτερη σεζόν, οι υπεύθυνοι του Mega φέρονται να έκαναν πρόταση σε Καρύδη- Αθερίδη να αναλάβουν το πρωινό μαγκαζίνο του σταθμού.

Μην ξεχνάμε ότι η Καρύδη έχει δοκιμαστεί στο Celebrity Game Night του Mega, ενώ ο Αθερίδης αναβίωσε το «Αργά» στο Action 24 για μία σεζόν, ένα talk show που στα '90s παρουσίαζε ο Νίκος Μαστοράκης. Ποιά ήταν η απάντηση των δύο ηθοποιών;

Μάλλον δεν ενθουσιάστηκαν και τόσο με την ιδέα, αφού σύμφωνα με το Τηλέραμα δήλωσαν πως δεν θέλουν να γίνουν τηλεοπτικό ζευγάρι, ενώ η Σμαράγδα δεν τα πάει καλά με το πρωινό ξύπνημα.

Αυτό το διάστημα δε κάνουν τις διακοπές τους στην Αίγινα κι αμέσως μετά θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας.