Survivor: "Πάγωσαν" όλοι με το ατύχημα της Εύης Σαλταφερίδου [video]

06.06.2018
Survivor: "Πάγωσαν" όλοι με το ατύχημα της Εύης Σαλταφερίδου [video]
Το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τα είχε όλα. Αγώνα-ντέρμπι με την Κολομβία, εντάσεις αλλά και ατύχημα.

Η ελληνική ομάδα αντιμετώπισε αυτή της Κολομβίας και ύστερα από έναν αγώνα ντέρμπι κατάφερε να νικήσει με σκορ 10-9, ενω οι δυο αντίπαλοι ανανέωσαν -από μόνοι τους- το ραντεβού τους στον στοίβο.

Μετά τη νίκη, όμως και το λουκούλειο γεύμα που απόλαυσαν οι παίκτες όλοι μαζί, τα πράγματα στην παραλία επέστρεψαν στον κανονικό τους με τις ομάδες να γίνονται ξανά δύο και να έρχονται ακόμη μία φορά αντιμέτωπες στο παιχνίδι των συμβόλων.

Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν, όταν ήρθε η ώρα να παίξουν η Κατερίνα Δαλάκα με την Εύη Σαλταφερίδου, υπήρξε ένα συμβάν που για λίγο πάγωσε τους πάντες.

Την ώρα που τα κορίτσια έτρεχαν στον στοίβο, η Εύη Σταμάτησε -συγκεκριμένα μέσα στην πισίνα- και όλοι αναρωτήθηκαν τι συνέβη. Τελικά, αποδείχτηκε ότι είχε βγει ο ώμος της, όμως, εκείνη έδειχνε τόσο "cool" που προκαλούσε εντύπωση.

"Συμβαίνει συνέχεια", εξήγησε εκείνη και επέστρεψε στον αγώνα, τον οποίο τελικά και κέρδισε στα σημεία, αρπάζοντας το σύμβολο μέσα από τα χέρια της Κατερίνας Δαλάκα. Ιδού και το συγκεκριένο περιστατικό