Game of Thrones: Η δημοφιλής σειρά δεν τελειώνει με τον επόμενο κύκλο

11.06.2018
Game of Thrones: Η δημοφιλής σειρά δεν τελειώνει με τον επόμενο κύκλο
Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού θαυμαστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειρά του ΗΒΟ καθώς εκεί που περίμεναν τους τίτλους τέλους μετά τον όγδοο κύκλο που αναμένεται τα δεδομένα άλλαξαν.

Και ενώ τα γυρίσματα για τον μέχρι πρότινος γνωστό ως τελευταίο κύκλο του Game of Thrones βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται στις οθόνες μας κάποια στιγμή το 2019, ο Guardian δημοσιεύει επίσημα πως δόθηκε επίσημα από τα στούντιο η "παραγγελιά" για έναν ακόμη, τύπο prequel. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η HBO έδωσε ήδη το πράσινο φως για πρόγραμμα - πιλότο του.

Πρόκειται για μια ιστορία που έχει προηγηθεί από όλα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα. Θα πας πηγαίνει πίσω στην 'Εποχή των Ηρώων" του κόσμου της μυθοπλασίας, 10.000 χρόνια πριν συναντήσουμε τους Starks και τοςυ Targaryans.

Η HBO ανακοίνωσε πως η σειρά θα καλύπτει «την κάθοδο του κόσμου από τη χρυσή Εποχή των Ηρώων στην πιο σκοτεινή περίοδό του. Και μόνον ένα είναι βέβαιο: από τα φρικιαστικά μυστικά της ιστορίας του Γουέστερος έως τις πραγματικές απαρχές των white walkers, τα μυστήρια της Ανατολής, τους Stark των θρύλων... δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε ότι ξέρουμε».

Οι πληροφορίες θέλουν τον συγγραφέα των βιβλίων στα οποία στηρίχθηκε η σειρά, George R. Martin [φωτό κάτω] να έχει αναλάβει το σενάριο και στο prequel, αυτή τη φορά όμως μαζί με την Jane Goldman, η οποία έχει υπογράψει επιτυχίες όπως οι ταινίες «Kick-Ass» και «Kingsman: The Secret Service».