Survivor: Οι δυο υποψήφιοι και ο σοβαρός τραυματισμός πριν από την αποχώρηση

14.06.2018
Survivor: Οι δυο υποψήφιοι και ο σοβαρός τραυματισμός πριν από την αποχώρηση
Βραδιά ψηφοφορίας η χθεσινή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και ήταν η πρώτη με τα νέα δεδομένα που αφορούν στην επιλογή του κοινού.

Η ομάδα που έχασε χθες ήταν οι Μαχητές, οι οποίοι και αναγκάστηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους. Από την κάλπη προέκυψε το όνομα της Ροδάνθης και ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, αναγκάστηκε -με πολύ μεγάλη δυσκολία, όπως τόνισε και ο ίδιος να υποδείξει ακόμη έναν.

Έτσι ο δεύτερος παίκτης προς αποχώρηση είναι ο Πάνος Θοδώρου.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε ποιος από τους δυο θα φύγει, χωρίς όμως νέα ψηφοφορία. Το κοινό είχε κληθεί να ψηφίσει τον αγαπημένο του παικτη ανάμεσα και στους 10 εναπομείναντες και με βάση αυτή την τελική κατάταξη δημοτικότητας θα επιλεγεί αυτός που θα αποχωρήσει. Ποιος είναι πιο χαμηλά σε αυτή την κατάταξη; Η Ροδάνθη ή ο Πάνος; Θα δούμε...

Το βράδυ πάντως, θα έχουμε ακόμη ένα γεγονός που θα προκαλέσει ένταση και αγωνία, όπως φαίνεται στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Οι έλληνες παίκτες θα αντιμετωπίσουν ακόμη μια φορά τους παίκτες της Κολομβίας όμως κάποια στιγμή, ένας από αυτούς θα τραυμαστεί σοβαρά και θα πέσει κάτω. Όπως μπορείτε να δείτε στη συνέχεια, όλοι τρέχουν επάνω του και η αγωνία είναι μεγάλη. Ποιος είναι όμως, θα δούμε το βράδυ.