Survivor: Δύο ακόμη παίκτες στην τελική τετράδα - Οι τελευταίοι υποψήφιοι [video]

09.07.2018
Survivor: Δύο ακόμη παίκτες στην τελική τετράδα - Οι τελευταίοι υποψήφιοι [video]
Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τον μεγάλο τελικό και μένει μόνο μία θέση για να "κλείσουν" οι τελικοί μονομάχοι.

Αντίστροφα μετρούν πια οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο για τον μεγάλο τελικό. Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η πρώτη παίκτρια που κέρδισε μια θέση στην τελική τετράδα και χθες το βράδυ "κλείδωσαν" ακόμη δυο εισιτήρια.

Ο Ηλίας, ο όνος Μαχητής που έχει απομείνει πια στο νησί, μετά και την αποχώρηση του Νικόλα Αγόρου, κέρδισε την πολυπόθητη ασυλία που του εξασφάλισε μια από τις 4 θέσεις στον τελικό.

Λίγο αργότερα, στο συμβούλιο του νησιού η κάπλη ανέδειξε υποψήφια προς αποχώρηση τη Βιργινία, η οποία, μιλώντας αμέσως μετά στον Σάκη Τανιμανίδη παραδέχτηκε ότι θεωρεί το αποτέλεσμα πολύ δίκαιο και αναμενόμενο.

Στην τελευταία αποχώρηση πριν από τη μετάβαση της τετράδας στην Ελλάδα, η Βιργινία θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Χάρη, τον οποίο υπέδειξε ως δεύτερο υποψήφιο ο Ηλίας. Ο κάτοχος της τελευταίας ατομικής ασυλίας εξήγησε πως από τις δυο επιλογές που είχε, προτίμησε αυτή καθώς με τη Μελίνα είχαν έρθει πολύ κοντά όταν ήταν στην ίδια ομάδα.

Και ο Χάρης, σχολιάζοντας την εξέλιξη, παραδέχτηκε ότι τη θεωρούσε αναμενόμενη και περιμένουμε το σημερινό επεισόδιο για να μάθουμε το όνομα του τέταρτου φιναλίστ.

Κατερίνα, Ηλίας, Μελίνα και... Χάρης ή Βιργινία; Θα δείξει σήμερα.

Στο βίντεο που ακολουθεί δες όλο το προτελευταίο συμβούλιο του παιχνιδιού, μαζί με την ψηφοφορία και το πως έλυσαν τις διαφορές τους η Μελίνα με τον Ηλία.