Survivor: Η τελευταία αποχώρηση σφράγισε την τετράδα του τελικού [video]

10.07.2018
Survivor: Η τελευταία αποχώρηση σφράγισε την τετράδα του τελικού [video]
Τελευταίο συμβούλιο χθες το βράδυ στον Άγιο Δομίνικο και ο τελευταίος παίκτης που ήταν να φύγει πριν από τα ημιτελικά, έφυγε.

Βιργινία και Χάρης ήταν οι δυο τελευταίοι υποψήφιοι για το φετινό Survivor πριν από τη διαδικασία της τελικής τετράδας και, όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, αυτός που βρισκόταν πιο χαμηλά στη λίστα της συνολικής κατάταξης ήταν ο δεύτερος.

Ο Χάρης Γιακουμάτος είναι ο παίκτης με την πιο "άχαρη" αποχώρηση, αν μας επιτραπεί ο όρος, καθώς έφτασε ένα βήμα πριν από την πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.

Ο ίδιος ωστόσο δήλωσε χαρούμενος και γεμάτος, λίγο πριν αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, όπως μπορείς να δεις στο βίντεο που ακολουθεί.

Λίγο νωρίτερα, ο Ηλίας είχε κερδίσει στο αγώνισμα της ημέρας και πήρε μαζί του τον Χάρη και τη Βιργινία να απολαύσουν μια βραδιά σε πολυτελή βίλα με πλούσιο δείπνο, τζακούζι και.. καθαρά σεντόνια.

Ύστερα και από αυτή την εξέλιξη λοιπόν, η τετράδα του τελικού έκλεισε με Δαλάκα, Μελίνα, Βιργινία και Ηλία. Όπως ανακοίνωσε ο Τανιμανίδης, σήμερα, οι παίκτες θα αγωνιστούν για τα ημιτελικά.

Δύο παίκτες που θα κερδίσουν θα περάσουν απευθείας στην επόμενη φάση ενώ οι άλλοι δύο θα διαγωνιστούν. Αναμένουμε...