Τηλεθέαση Prime time: Δε θα πιστεύετε τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός του Survivor 2018!

14.07.2018
Τηλεθέαση Prime time: Δε θα πιστεύετε τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός του Survivor 2018!
Πέρασαν 6 μήνες σκληρών μαχών για τους παίκτες και ο Ηλίας Γκότσης κατάφερε να κερδίσει την πανίσχυρη Κατερίνα Δαλάκα με το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού να είναι τεράστιο.

Τι έδειξαν όμως οι μετρήσεις της Nielsen για τον μεγάλο τελικό που κράτησε κάτι παραπάνω από τέσσερις ώρες; Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Δαλάκα ΄κατάφεραν όχι μόνο να επιβιώσουν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες αλλά να κατακτήσουν και την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού.

Οι τηλεθεατές έδειξαν από την αρχή την προτίμηση τους στο ριάλιτι επιβίωσης και όπως ήταν αναμενόμενο τα μηχανάκια της Nielsen πήραν φωτιά.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τον νικητή του Survivor 2018 και ανανέωσε το ραντεβού για τη νέα σεζόν δείχνοντας μάλιστα την κάρτα για δηλώσεις συμμετοχής.

Αναλυτικά λοιπόν ο μεγάλος τελικός του Survivor έκανε 37,9% στο γενικό σύνολο και 37.9 στο δυναμικό κοινό 18 – 54! Χαρακτηριστικό είναι πως την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έφτασε στο 49%! Σας θυμίζουμε πως στην αντίστοιχη περσινή ανακοίνωση η Nielsen έδειξε 78,2%.

Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Μουλάς