Πρεμιέρα: Αυτό το παιχνίδι έρχεται να καλύψει το κενό του Survivor!

14.07.2018
Πρεμιέρα: Αυτό το παιχνίδι έρχεται να καλύψει το κενό του Survivor!
Το ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώθηκε με τη μεγάλη νίκη του Ηλία Γκότση και ο ΣΚΑΙ δε μένει με σταυρωμένα τα χέρια.

Iδιαίτερο ενδιαφέρον λοιπόν παρουσιάζει το τι θα βλέπουμε από την ερχόμενη Δευτέρα στην prime time ζώνη του πρώτου σε τηλεθέαση σταθμού της χώρας. Από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ το πολυδιαφημισμένο και παράλληλα πολλά υποσχόμενο «Σκάσε και Κολύμπα». Ένα άκρως διασκεδαστικό και καλοκαιρινό παιχνίδι που σκοπό έχει να κρατήσει στη συχνότητα το τηλεοπτικό κοινό. Στο τιμόνι η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας με πρώτους διαγωνιζόμενους τους Τρύφωνα Σαμμαρά και Πηγή Δεβετζή.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ:
«Σκάσε και Κολύμπα» το νέο παιχνίδι του ΣΚΑΪ που θα μας βάλει για τα καλά στο καλοκαίρι, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 23:30, και υπόσχεται να χαρίσει άφθονο γέλιο και όμορφες στιγμές!

Στην παρουσίαση η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας, οι δύο παίκτες του Power of Love, που αγάπησε και ξεχώρισε το τηλεοπτικό κοινό.

Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για να εξασφαλίσουν τη νίκη. Ο Τρύφωνας Σαμαράς θα είναι ο αρχηγός της μίας ομάδας, ενώ η Πηγή Δεβετζή θα αναλάβει την αρχηγία της αντίπαλης ομάδας. Βουτιές, κωλοτούμπες και απρόβλεπτες… πτώσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Γιώργος Μουλάς