Η Meghan Markle ξανά στην τηλεόραση: Μια πρώτη γεύση της "επιστροφής" [video]

19.09.2018
Η Meghan Markle ξανά στην τηλεόραση: Μια πρώτη γεύση της "επιστροφής" [video]
Επιστροφή στα παλιά... λημέρια για τη δούκισσα του Sussex.

Όταν ο πρίγκιπας Harry τη γνώρισε, η Meghan ήταν ηθοποιός και μάλιστα διέπρεπε, στον στην τηλεοπτική σειρά "Suits" που την έκανε ευρύτερα γνωστή.

Λέγοντας το "Ναι" στην πρόταση γάμου που της έκανε, όμως, η υποκριτική ήταν ένα από τα πράγματα που "απαρνήθηκε" την ίδια στιγμή. Έστω...

Τώρα, τέσσερις μήνες μετά τον γάμο με τον πρίγκιπά της, θα την ξαναδούμε στη μικρή οθόνη, σε μια εμφάνιση, όμως που δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες δουλειές της.

Η αφορμή λοιπόν δόθηκε μέσα από ένα ντοκιμαντέρ του ITV με τίτλο "Queen of the World" που είναι, προφανώς, αφιερωμένο στη βασίλισσα Elizabeth. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία προσπάθεια να ενημερωθεί ο κόσμος σχετικά με τα καθήκοντα της βασίλισσας και σε αυτό εμφανίζονται τόσο ο πρίγκιπας Harry όσο και η σύζυγός του, στην πρώτη της συνέντευξη ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Αυτό το διάβασες; Meghan Markle: Το βίντεο με το στριπτίζ της που κάνει τον γύρο του internet

Ο 34χρονος Harry φαίνεται στο trailer να συνομιλεί με ορισμένους εργαζόμενους στον τομέα της φιλοξενίας από την Καραϊβική, οι οποίοι κέρδισαν θέσεις στο Παλάτι μέσω του ειδικού προγραμματος Royal Household Caribbean Hospitality Scholarship initiative που θέσπισε η μονάρχης. Τους αποκαλύπτει ότι ακόμη "πανικοβάλεται" όταν πέφτει επάνω στη γιαγιά του!

Και βέβαια, σε κάποιο σημείο βλέπουμε και τη Meghan η οποία "μελετά" το νυφικό της, όπως και τις υποχρεώσεις που ανέλαβε σχετικά με την Κοινοπολιτεία.

53 χώρες!!! Θεούλη μου... Θα μας κρατήσει απασχολημένους

Αυτό ακούμε τη δούκισσα του Sussex να λέει αγγίζοντας το εντυπωσιακό πέπλο της που έχει σαφείς -και απολύτως σκόπιμες- αναφορές στον νέο της ρόλο ως Youth Ambassador της Κοινοπολιτείας, στο πλευρό του συζύγου της.

Για την ιστορία, το περίτεχνο πέπλο της Meghan αποτίει φόρο τιμής για τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας καθώς η σχεδιάστρια Clare Waight Keller πρόσθεσε σε αυτό "διακριτικό κομμάτι" από τη χλωρίδα της καθεμιάς τους.

Ιδού μια πρώτη γεύση του τι θα δούμε σύνταμα στη μικρή οθόνη, σημειώνοντας όμως ταυτόχρονα και την απουσία της Katherine. Η δούκισσα του Cambridge δεν εμφανίζεται πουθενά στα πλάνα του trailer. Και απλά, καταθέτουμε την απορία μας!