GNTM: "Θερμό" επεισόδιο ανάμεσα σε Παπαγεωργίου σε Καγιά: "Άλλη δεκαετία εσύ και άλλη δεκαετία εγώ" [video]

25.09.2018
GNTM: "Θερμό" επεισόδιο ανάμεσα σε Παπαγεωργίου σε Καγιά: "Άλλη δεκαετία εσύ και άλλη δεκαετία εγώ" [video]
Τρελός καβγάς ανάμεσα στις δυο κυρίες της κριτικής επιτροπής για μια παίκτρια στο GNTM

Άναψαν τα αίματα στο χθεσινό επεισόδιο του reality μόδας του Star κα ακούστηκαν τρελές "ατάκες". Αφορμή για τον καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και την Ηλεάνα Παπαγεωργίου στάθηκε η άποψη που είχαν για μια παίκτρια.

Η μεν Καγιά θεωρούσε ότι η κοπέλα δεν έκανε καθόλου για μοντέλο, η δε Παπαγεωργίου υποστήριζε ότι υπάρχει ξεκάθαρα θέση για εκείνη στον χώρο.

Και ειπώθηκαν πολλά.

"Μήλος της έριδος" η Άννα Αμανατίδου από τη Θεσσαλονίκη, η οποία σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά "δεν μπορεί να γίνει μοντέλο, παρότι χωρίς καμία αμφιβολία είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα". Υποστήριξε μάλιστα τη θέση της με τέτοιο πάθος, που έκανε την κοπέλα να κλάψει, όπως μπορείς να δεις στο βίντεο στη συνέχεια.

Αυτό το διάβασες; Βίκυ Καγιά: Έτσι είναι το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς [Photos]

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος "έριξε" τους τόνους υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να μην κάνει για πασαρέλα η Άννα, αλλά θα μπορούσε να είναι βασίλισα των social media, άρα θέλει να τη δει στη συνέχεια.

Με την αποψη αυτή συμφώνησε σε γενικές γραμμές και ο Άγγελος Μπράτης και στο τέλος ο κλήρος έπεσε στην Ηλιάνα να "βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά" καθώς με 2 προς 1 ψήφο ήταν η δική της απόφαση που θα κρατούσε την Άννα στο παιχνίδι ή θα την έδιωχνε.

Και εκεί ξεκίνησε το "γλέντι" .

Διάβασε κι αυτό: Έχεις δει τη Βίκυ Καγιά νύφη; Να η ευκαιρία

Παρότι στην αρχή συμφώνησε με τη γνώμη της Βίκυς Καγιά, στη συνέχεια η νεαρή καλλονή που τόνισε ξανά και ξανά ότι κάνει καριέρα στην Αμερική, υποστήριξε με πάθος ότι η Άννα μπορεί να κάνει πασαρέλα και μάλιστα με μαγιό, προκαλώντας την έκρηξη της Καγιά που δεν μπορούσε να πιστέψει τι ακούει!

Όσο αντιδρούσε η Καγιά, τόσο επέμενε η Παπαγεωργίου. "Αποψή σου", της λέει κάποια στιγμή και η Βίκυ δεν άντεξε: "Δεν είναι η άποψή μου, Ηλιάνα μου, με συγχωρείς, είμαι 25 χρόνια σε αυτό τον χώρο. Έτσι είναι τα πράγματα"

Η Ηλιάνα όμως συνέχισε: "Άλλη δεκαετία εσύ, άλλη εγώ!" της είπε της Βίκυς και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, κρατώντας, φυσικά την κοπέλα στο παιχνίδι.

Ιδού και το "θερμό" επεισόδιο!