“Αλ Τσαντίρι νιουζ” ξανά; - Ο Λάκης ετοιμάζει δυναμική επιστροφή!

29.09.2018
“Αλ Τσαντίρι νιουζ” ξανά; - Ο Λάκης ετοιμάζει δυναμική επιστροφή!
Μετά την τελευταία του συνεργασία με τον ΑΝΤ1 που δεν έφερε τα αναμενόμενα ο Λάκης Λαζόπουλος επικεντρώθηκε στη μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από το θέατρο.

Ο ηθοποιός σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso είναι πολύ κοντά στο να παρουσιάζει διαδικτυακά πλέον μία εκπομπή που θα αποτελεί βεβαίως τον πυρήνα του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Πρόκειται για ένα σατιρικό αντι – δελτίο που θα έχει βεβαίως τη δική του χιουμοριστική πινελιά. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ο Λάκης πήρε την απόφαση για να λέει τις ειδήσεις ξανά με τον σατιρικό τρόπο που όλοι θυμόμαστε, έπειτα από ένα ταξίδι στο Αγκίστρι που έκανε πρόσφατα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κάποιους νεαρούς θαυμαστές του. Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως σκέφτεται να εμφανίζεται καθημερινά την ώρα που βγαίνουν στον τηλεοπτικό αέρα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Δείτε ακόμη: Στροφή προς το θέατρο για την Ελεονώρα Μελέτη! - Τι θα κάνει;

Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Απευθείας της ΕΡΤ δήλωσε για τα μελλοντικά του σχέδια.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση -είμαι κάθετος σε αυτό- να βγει το “Αλ Τσαντίρι νιουζ” στη μικρή οθόνη ώσπου να γίνουν εκλογές! Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσει άνθρωπος κανένας, όχι εγώ, που να έχει άποψη διαφορετική από τα συμφέροντα. Αυτό γίνεται σε όλες τις εποχές όταν ο κόσμος κατευθύνεται προς κάτι και όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ελέγχονται, δεν επιτρέπουν να μιλήσει κανένας άνθρωπος που δεν θέλουν.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βγει όμως στο διαδίκτυο ο πυρήνας του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ…

Εν αναμονή λοιπόν...

Γιώργος Μουλάς