Δε φαντάζεσαι σε ποια σειρά συμπρωταγωνιστούν σήμερα ο "Ben" από τα "Φιλαράκια" και ο "Dylan" από το "Beverly Hills"

29.09.2018
Δε φαντάζεσαι σε ποια σειρά συμπρωταγωνιστούν σήμερα ο "Ben" από τα "Φιλαράκια" και ο "Dylan" από το "Beverly Hills"
Πρόκειται για μια δημοφιλέστατη αμερικανική, εφηβική σειρά που αποτελεί κατά κάποιον τρόπο "γέφυρα" ανάμεσα στο χθες και το σήμερα του τηλεοπτικού αέρα.

Η σειρά "Riverdale" είναι για τους εφήβους του σήμερα αυτό που ήταν για τους... γονείς τους, τα "Χτυποκάρδια στο Beverly Hills" ("Beverly Hills, 90210", 1990 - 2000).

Τα "Φιλαράκια" ("Friends", 1994 - 2004) από την άλλη, δεν είχαν -ούτε και έχουν ακόμη, καθώς προβάλονται κατά κόρον- συγκεκριμένο ηλικιακό target group και την παρακολουθούν με το ίδιο ενδιαφέρον μικροί και μεγάλοι.

Άκου τώρα πώς οι δυο αυτές λατρεμένες σειρές του χθες έχουν "τρυπώσει" στο... σήμερα. Μέσω του "Ben" και του "Dylan", λοιπόν, [φωτό επάνω] οι οποίοι συναντήθηκαν αναπάντεχα στο πρωταγωνιστικό καστ του Riverdale [φωτό κάτω]

Διάβασε κι αυτό: "Φιλαράκια": Δες πώς είναι σήμερα η κόρη του Ρος και της Ρέιτσελ

Και για να εξηγούμεθα, όπου "Dylan", ο Luke Perry, ο κούκλος πρωταγωνιστής του Beverly και όπου "Ben" o Cole Sprouse, ο ηθοποιός που έπαιζε τον γιο του "Ross" στα Φιλαράκια [αντίστοιχα στις φωτογραφίες κάτω]

Αυτοί οι δύο λοιπόν πρωταγωνιστούν μαζί στο "Riverdale".

26 ετών σήμερα, ο Sprouse έχει διαχωρίσει την καριέρα του από τον δίδυμο αδελφό του, Dylan και έχει χαράξει τη δική του πορεία, η οποία διαγράφεται... λαμπρή, αν κρίνουμε από την επίδραση που έχει στους θαυμαστές -ή μάλλον... τις θαυμάστριες- της σειράς!

Στα 51 του χρόνια, ο Perry πέρασε στην αντίπερα όχθη, ερμηνεύοντας τον πατέρα του κολλητού του Sprouse, τον οποίο ερμηνεύει ένας άλλος αγαπημένος των κοριτσιών, ο KJ Apa [πατέρας και γιος κάτω στη φωτογραφία] Οι εποχές που τα κορίτσια "πέθαιναν" για τον "Dylan" του πέρασαν όμως εκείνος παραμένει γοητευτικός με τον δικό του... αλήτικο τρόπο. Και δηλώνει "παρών".

Στη φωτογραφία κάτω, ο Luke με τον τηλεοπτικό γιο του (αριστερά) και τον κολλητό του, που ερμηνεύει ο Sprouse!