Voice 2018: Η πολύ άβολη στιγμή του Μουζουράκη και η... Μαρία Σολωμού [video]

03.10.2018
Voice 2018: Η πολύ άβολη στιγμή του Μουζουράκη και η... Μαρία Σολωμού [video]
Πρεμιέρα χθες για το talent show του ΣΚΑΪ και καταγράφηκαν διάφορα ευτράπελα.

Ξεκίνησαν οι Blind Auditions για το Voice of Greece και οι κριτές κάθισαν στις θέσεις τους για μία ακόμη σεζόν. Ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης καλωσόρισε την Έλενα Παπαρίζου, τον Κωστή Μαραβέγια, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά και ανακοίνωσε έναν νέο, σημαντικό κανόνα που θα ισχύσει φέτος στο παιχνίδι. Ιδού τι είπε συγκεκριμένα:

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη αλλαγή φέτος στη διαδικασία των blind auditions του Voice. Από φέτος, λοιπόν, όταν ένας coach ακούει μία φωνή που του αρέσει πάρα πολύ, έναν διαγωνιζόμενο που τον θέλει πολύ στην ομάδα του, έχει το δικαίωμα με το πάτημα ενός κουμπιού να εμποδίσει κάποιον άλλον coach να διεκδικήσει αυτόν τον διαγωνιζόμενο. Να τον μπλοκάρει, δηλαδή.

Θα χρησιμοποιήσει αυτό το κουμπί προφανώς για να μπλοκάρει αυτόν που θεωρεί εξαιρετικά επικίνδυνο εκείνη τη στιγμή. Όμως, προσέξτε, αυτό το κουμπί έχετε δικαίωμα να το πατήσετε τέσσερις φορές συνολικά σε όλη τη φάση των blind. Κι επίσης το πάτημα κάθε κουμπιού μπλοκάρει έναν coach και μόνο τη φορά. Δεν μπορείτε, δηλαδή, με ένα πάτημα να μπλοκάρετε δύο ή τρεις

Διάβασε επίσης: Πάνος Μουζουράκης: Το πρώτο εξώφυλλο στις ΗΠΑ και η πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη


Και το παιχνίδι άρχισε με τους κριτές να διαλέγουν την ομάδα τους, αλλά και να συναγωνίζονται στην.. ατάκα!

Ειπώθηκαν πολλά, αλλά ξεχωρίσαμε δύο στιγμές με πρωταγωνιστή τον Πάνο Μουζουράκη. Στη μία, η εκκεντρικός ηθοποιός/τραγουδιστής ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση όταν δεν έδειξε να αναγνωρίζει παίκτρια η οποία υποστήριζε ότι όχι μόνο είχαν γνωριστεί παλιότερα, αλλά είχαν πιει και κοκτέιλ μαζί στις Σπέτσες, παλιότερα. "Τώρα όντως δε με θυμάσαι;", του είπε κάποια στιγμή. Η ερμηνεία της Χριστίνας, όπως ήταν το όνομά της, δεν έκανε κάποιν από τους κριτές να γυρίσει, όμως στην κουβέντα μετά, αποκαλύφθηκε το "μυστικό" που έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον Πάνο, τον οποίο, βέβαια τρόλαραν τρελά και οι υπόλοιποι της επιτροπής!

Αυτό το διάβασες; Ο Μουζουράκης αποκαλύπτει την πρωτη αστεία συνομιλία με τον Ρουβά

Στο τέλος αυτής της άβολης στιγμής ο Μουζουράκης -ο οποίος φορούσε ένα κιμονό, για την ιστορία- συνόδευσε την κοπέλα έξω, προφανώς σε μια προσπάθεια να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες και να θυμηθεί!!!!

Η επόμενη στιγμή ήταν σε άλλο mood! Πρωταγωνιστής ο Πάνος και πάλι, ο οποίος διεκδικώντας από τους υπόλοιπους 3 κριτές, μια άλλη παίκτρια, τη Μαρία, "πέταξε" μια απίθανη ατάκα που "έριξε" το στούντιο!

"Σε θέλω Μαρία... Και δεν είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό!", είπε ο Μουζουράκης και η αναφορά στην επί χρόνια σύντροφό του, Μαρία Σολωμού τρέλανε τους πάντες!

Για την ιστορία, πάντως, "τζίφος" η προσπάθεια αφού η Μαρία διάλεξε τον Κωστή, όπως μπορείς να δεις στη συνέχεια..