Τηλεθέαση: Τι αέρας φύσηξε για την Ελένη Μενεγάκη στην πρεμιέρα;

02.10.2018
Τηλεθέαση: Τι αέρας φύσηξε για την Ελένη Μενεγάκη στην πρεμιέρα;
Πρεμιέρα για τη «Βασίλισσα» της Ελληνικής τηλεόρασης...

Επέστρεψε για μία ακόμη τηλεοπτική σεζόν στο σπίτι της και στο σπίτι μας -φέρνοντας μάλιστα και μια έκπληξη. Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα χτες αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων μέσα φυσικά από τη συχνότητα του Alpha. Σε μία ζώνη που ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, η ξανθιά παρουσιάστρια δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα και ας έχει πλέον και την Τατιάνα Στεφανίδου απέναντι της.

Δείτε ακόμη: Lady Gaga: Σε ποια πλαστική την πίεζαν να πει το ναι για να «κάνει καριέρα»;

Τι αέρας φύσηξε όμως στην πρεμιέρα της;

Η «Ελένη» κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο το 22,7%. Στο σύνολο σημείωσε ποσοστό 15,9% και στο δυναμικό κοινό 18,9%. Τα ποσοστά της πρεμιέρας ήταν σαφώς καλύτερα από τα ποσοστά της εκπομπής στο κλείσιμο της περασμένης σεζόν αλλά ταυτόχρονα θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε εξαιρετικά χαμηλά για πρεμιέρα της «Bασίλισσας». Στην περσινή της πρεμιέρα η Ελένη Μενεγάκη πέρασε με διαφορά όλα τα προγράμματα που είχε απέναντι της και κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο το 38,3%. Στο γενικό 23,1% και στο δυναμικό κοινό 31,5%.

Εκείνη βεβαίως που δικαίως χαμογελά σήμερα είναι η Ελένη Τσολάκη με το «Τι λέει;» αφού κατάφερε να κάνει διψήφιο νούμερο καθώς "τσίμπισε" κάτι από τα ποσοστά της «Ελένης».

Σε κάθε περίπτωση είναι ακόμη πολύ νωρίς.

H εμφάνιση της Ελένης στην πρεμιέρα:

Γιώργος Μουλάς