«Nomads»: 8 παίκτες που έφτασαν στη Μαδαγασκάρη! [Video]

04.10.2018
«Nomads»: 8 παίκτες που έφτασαν στη Μαδαγασκάρη! [Video]
Πέρυσι ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα του ΑΝΤ1 και γι΄ αυτό το λόγο έρχεται ξανά στους δέκτες μας με σημαντικές διαφοροποιήσεις.

Το «Nomads – Μαδαγασκάρη» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 11/10 στις 20:45 και θα προβάλλεται από Πέμπτη έως και Κυριακή την ίδια ώρα. Στην παρουσίαση όπως ήδη γνωρίζετε θα δούμε τον Σάββα Πούμπουρα και τον Γιώργο Λέντζα. Η αντίστροφη μέτρηση για το «Nomads – Μαδαγασκάρη» έχει αρχίσει! Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και το απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας κρύβει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Επώνυμοι, αθλητές και άνθρωποι της διπλανής πόρτας θα αποτελέσουν τις ομάδες των Κροκόδειλων και των Λεμούριων. Οι ομάδες θα κληθούν να επιβιώσουν σε δύο εντελώς διαφορετικές περιοχές. Η πρώτη ονομάζεται «Νησί» και είναι ένας επίγειος παράδεισος. Στο «Νησί» οι παίκτες θα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να επιβιώσουν: φαγητό, κρεβάτια και μπάνιο. Στη δεύτερη περιοχή όλα αυτά θα λείπουν… Αφιλόξενη και δύσκολη, ένας πραγματικός εφιάλτης για αυτούς που θα αναγκαστούν να μείνουν και να επιβιώσουν εκεί.

Δείτε ακόμη: Παντρεύεται στην Ελλάδα η Μαρία Μενούνος - Ιδού η αναγγελία του γάμου και το προσκλητήριο

Όλες οι λεπτομέριες σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΝΤ1!

Φέτος, οι παίκτες έχουν διαφορετικές και έντονες προσωπικότητες και με βάση αυτές θα πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν. Οι παίκτες θα κληθούν να ανταπεξέλθουν στα εξής αγωνίσματα: «αγώνισμα της Επικράτειας», «αγώνισμα της Ασυλίας», «αγώνισμα των Αρχηγών» και στη «Μονομαχία».

Κάθε Πέμπτη θα διεξάγεται το «αγώνισμα της Επικράτειας». Η ομάδα που θα κερδίζει στο αγώνισμα αυτό θα πηγαίνει στο «Νησί». Η χαμένη ομάδα θα παίρνει το δρόμο για την αφιλόξενη περιοχή.

Κάθε Παρασκευή θα διεξάγεται το «αγώνισμα της Ασυλίας». Τα μέλη της χαμένης ομάδας θα πρέπει να ψηφίσουν τους δύο πρώτους «Μονομάχους», που θα αγωνιστούν στη «Μονομαχία».

Κάθε Σάββατο θα διεξάγεται το «αγώνισμα των Αρχηγών». Ο αρχηγός κάθε ομάδας που αγωνίζεται έχει ένα ρόλο-«κλειδί». Η απόδοση του θα παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγωνίσματος. Ο αρχηγός της ομάδας που θα χάσει θα πρέπει να διαλέξει ποιος θα είναι ο τρίτος «Μονομάχος» που θα αγωνιστεί στη «Μονομαχία». Ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας θα κερδίζει ένα έπαθλο για εκείνον και την ομάδα του.

Η Κυριακή είναι η πιο απολαυστική ημέρα του «Nomads-Μαδαγασκάρη. Θα διεξάγεται «Μονομαχία». Οι δύο χαμένοι θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση. Όσον αφορά την ψηφοφορία των τηλεθεατών, αυτή θα είναι θετική με αποτέλεσμα ο παίκτης με τις λιγότερες θετικές ψήφους να είναι εκείνος ο οποίος θα αποχωρεί από το «Nomads-Μαδαγασκάρη».

Δείτε μερικούς από τους παίκτες έχουν φτάσει στον εξωτικό προορισμό:

Γιώργος Μουλάς