GNTM: Η πιο απρόσμενη εξέλιξη που ξάφνιασε και τους κριτές [video]

09.10.2018
GNTM: Η πιο απρόσμενη εξέλιξη που ξάφνιασε και τους κριτές [video]
Ε, αυτό δεν το περίμενε κανείς.

Το ταξίδι για τα κορίτσια που διαγωνίζονται με το όνειρο να κερδίσουν τον τίτλο του Greece's Next Top Model είχε χθες έναν πολύ σημαντικό σταθμό καθώς ύστερα από τη διαδικασία της επαγγελματικής φωτογράφησης έγινε μια επιλογή εκείνων που περνούν στην επόμενη φάση.

Την ώρα που οι τέσσερις κριτές ανακοίνωναν τα ονόματα εκείνων που διακρίθηκαν, όμως, υπήρξε μια ανατροπή!

Ένα από τα κορίτσια που "κέρδισαν" το εισιτήριο για την επόμενη φάση ήταν η Δέσποινα Ψυχουντάκη [φωτό κάτω], η οποία όμως αμέσως μόλις άκουσε το όνομά της, ανακοίνωσε στους κριτές ότι... αποχωρεί από το παιχνίδι.

Διάβασε επίσης: GNTM: "Θερμό" επεισόδιο ανάμεσα σε Παπαγεωργίου σε Καγιά: "Άλλη δεκαετία εσύ και άλλη δεκαετία εγώ" [video]

Ευχαρίστησε τους κριτές αλλά, όπως δήλωσε και στο τέλος της εκπομπής "δεν ήθελε να στερήσει την ευκαιρία από κάποια άλλη κοπέλα, η οποία το ήθελε περισσότερο". Προφανώς εκείνη δεν το ήθελε τόσο πολύ.

Αυτά είπε η Δέσποινα στους κριτές, οι οποίοι δεν πίστευαν τι άκουγαν, και στο τέλος της είδησης μπορείτε τα δείτε και το βίντεο με το στιγμιότυπο.

Θέλω να σας ανακοινώσω κάτι. Θα ήθελα να μπει κάποιο άλλο κορίτσι στη θέση μου γιατί ίσως εγώ να μην το θέλω πραγματικά όπως τα άλλα κορίτσια, να μην περάσω στην επόμενη φάση. Και καλύτερα να μην το στερήσω σε μια από τις κοπέλες. Το έχω σκεφτεί καλά και σας ευχαριστώ πολύ που με διαλέξατε, αλλά να μην στερήσω σε μια άλλη κοπέλα την επόμενη φάση

Διάβασε επίσης: Η Σεράινα 10 χρόνια μετά: Πως είναι σήμερα η νικήτρια του 1ου «Next Top Model»; [Photos]

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι η Δέσποινα Ψυχουντάκη είχε εντυπωσιάσει από την αρχή τους κριτές όμως τους είχε συγκινήσει κιόλας με την ιστορία της. Η κοπέλα έχει μερικά έντονα σημάδια στο πόδι της, τα οποία προκλήθηκαν από καυτό γάλα που έπεσε απάνω της όταν ήταν μικρή. Ειδικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είχε καταφέρεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν άκουγε την ιστορία της.