Η μικρή Αγγελικούλα του Dolce Vita μεγάλωσε και είναι πανέμορφη! [Photos+Video]

09.10.2018
Η μικρή Αγγελικούλα του Dolce Vita μεγάλωσε και είναι πανέμορφη! [Photos+Video]
Tη βρήκαμε και σας την παρουσιάζουμε...

Ο μεγάλος τηλεοπτικός έρωτας της Χριστίνας και του Αντώνη έχει μείνει χαραγμένος στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού η «Ντόλτσε Βίτα» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές των Ρήγα και Αποστόλου αλλά και της ελληνικής τηλεόρασης γενικότερα.

Δείτε ακόμη: Θυμάστε τη 17χρονη «Μαιρούλα» που έσωσε από τα νύχια του Μάνθου ο Κατακουζηνός; Δείτε την στα 37 της! [Photos]

Εμείς εντοπίσαμε στο Instagram την Αγγελικούλα κατά κόσμον Μελίνα Ντούσικου η οποία μπορεί να έπαιξε σε δύο μόνο επεισόδια της σειρά του Mega όμως ξεχώρισε με το σκέρτσο και το νάζι της. Η μικρή έκανε την εμφάνιση της τη δεύτερη σεζόν, δηλαδή το 1997 υποδυόμενη την ανιψιά της Ασπασίας. Την είδαμε παρανυφάκι στον γάμο της Ντορίτας και ήταν μόλις 8 ετών στο σήριαλ που προβάλλεται ακόμη και σήμερα σε επανάληψη.

Η Αγγελικούλα με την πανάκριβη κούκλα που μαρτύρησε, πως «η Χριστίνα θα παντρευτεί τον κουμπάρο» σήμερα είναι μία πανέμορφη ξανθιά κοπέλα 29 ετών. Μπορεί αναπληρωματική Μις Γιανγ όπως έλεγε τότε, να μην κατάφερε να βγει όμως ακολουθεί καριέρα ηθοποιού.

Μιλώντας στο Fthis.gr η ίδια παραδέχεται πως ήξερε πάντα με τι ήθελε να ασχοληθεί αφού εκτός από τη συμμετοχή της στη σειρά των Ρήγα και Αποστόλου είχε ήδη κάνει αρκετά πράγματα.

Βρέθηκα στο χώρο του θεάτρου πάρα πολύ μικρή, σχεδόν τυχαία. Ήμουν στην παιδική χορωδία του κυρίου Δημήτρη Τυπάλδου κι έτσι χωρίς να το καταλάβω, ήμουν στα 5 μου χρόνια στο θέατρο στην «Μελωδία της Ευτυχίας», με την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Πέρασα δύο υπέροχα και αξέχαστα χρόνια μαζί της! Μετά την «Μελωδία της Ευτυχίας», είχα κάποιες μικρές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές και στα 9 μου χρόνια συμμετείχα στην παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες» στο Εθνικό Θέατρο. Τότε αποφάσισα να σταματήσω -ξέροντας πάντα ότι με αυτό ήθελα να ασχοληθώ- και να συνεχίσω τη ζωή μου σαν όλα τα άλλα παιδιά της ηλικίας μου, εξακολουθώντας να είμαι μέλος της χορωδίας Τυπάλδου και τελειώνοντας το μουσικό σχολείο Παλλήνης.

Δείτε φωτογραφίες:

Γιώργος Μουλάς