H Megaλη επιστροφή: Αυτός θέλει να δώσει φιλί ζωής στο Mega-Ο ρόλος της Όλγας Τρέμη!

05.12.2018
H Megaλη επιστροφή: Αυτός θέλει να δώσει φιλί ζωής στο Mega-Ο ρόλος της Όλγας Τρέμη!
Ένας μήνας και κάτι πέρασε από την ημέρα που το Μεγάλο Κανάλι πέρασε και επίσημα στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Από τότε έχουν ακουστεί πολλά τόσο για την ταινιοθήκη που θα αποτελέσει βεβαίως χρυσωρυχείο για όποιον την αποκτήσει όσο και για το όνομα του σταθμού που σίγουρα θα αποτελέσει κι αυτό ένα δυνατό χαρτί για όποιον καταφέρει να το αποκτήσει.

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι και σήμερα πλούσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έντονη είναι η κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες για το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος ως γνωστόν διεκδικεί την 6η άδεια για σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας. Στο τιμόνι του νέου αυτού εγχειρήματος βρίσκεται η εντυπωσιακή Πόπη Τσαπανίδου η οποία ανέλαβε διευθύντρια.

Σύμφωνα με το typologies.gr στόχος της ALTER EGO είναι το νέο κανάλι να βγει στον αέρα σε πρώτη φάση διαδικτυακά, μέσω Nova και Cosmote τον ερχόμενο Ιανουάριο, ενώ όπως ακούγεται έντονα στα τηλεοπτικά πιγαδάκια, φιλοδοξία του ισχυρού άνδρα της ALTER EGO είναι η διεκδίκηση τόσο του ονόματος όσο και της ταινιοθήκης του Mega με σκοπό την άμεση επαναφορά του.

Δείτε ακόμη: Έλενα Ακρίτα: Με αυτό τον τρόπο έληξε την κόντρα της με τον Μάρκο Σεφερλή

Ο ρόλος της Όλγας Τρέμη:

H σιδηρά κυρία που κράτησε το τιμόνι του δελτίου ειδήσεων του Mega για 10 συναπτά έτη, πλησιάζει προς το κανάλι που θέλει να δημιουργήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Να σημειωθεί πως η Όλγα Τρέμη βρισκόταν στην κορυφή της τηλεθέασης για όλα αυτά τα χρόνια με το δελτίο του Mega και φυσικά θα αποτελεί και για το νέο αυτό εγχείρημα, ένα δυνατό χαρτί.

Τέλος να σας πούμε πως η εταιρία - Μαρινάκη κατέθεσε αίτηση για την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου καθώς και την εγγυητική ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν και φυσικά της προκήρυξης του διαγωνισμού για τις δύο εναπομείνασες άδειες κάτι που όπως φαίνεται δεν θα γίνει άμεσα.

Γιώργος Μουλάς