«Μπουλίτσα»: Η σημερινή εμφάνισή της, οι δυσκολίες που αντιμετώπισε και το bullying! [Βίντεο]

11.12.2018
«Μπουλίτσα»: Η σημερινή εμφάνισή της, οι δυσκολίες που αντιμετώπισε και το bullying! [Βίντεο]
Έγινε γνωστή μέσα από την πολύ επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Το Καφέ της Χαράς» και χτες βράδυ κατάφερε να περάσει πολλαπλά μηνύματα για ένα εξαιρετικά σημαντικό πρόβλημα της εποχής μας, το bullying.

Ο λόγος για τη μικρή «Μπουλίτσα» κατά κόσμον Χριστίνα Αρχοντή η οποία ήταν όπως όλοι θυμάστε το χαριτωμένο κοριτσάκι που υιοθέτησε η «Σταυρούλα» με τον «Φατσέα».

Η 19χρονη Χριστίνα είναι κόρη της ηθοποιού Λίλιαν Αρχοντή την οποία θυμόμαστε ως Φιόνα από την εξίσου επιτυχημένη σειρά του Χάρη Ρώμα, «Κωνσταντίνου και Ελένης». Μαμά και κόρη μίλησαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις δυσκολίες που βίωσαν αλλά και για το bullying που δέχτηκε η Χριστίνα στο σχολείο.

Η Λίλιαν Αρχοντή αναφέρθηκε στη συμμετοχή της κόρης της στο σήριαλ του ΑΝΤ1:

Είχαμε πάει να δούμε την παράσταση του Χάρη. Η Μπούλη ήταν 3,5 -4 ετών και λέει ο Σκιαδαρέσης “Ρε Χάρη αυτό δεν είναι το παιδάκι που θέλουμε να υιοθετήσει η Σταυρούλα;”. Λέει ο Χάρης “Ναι! Να την πάρω να την κάνω πρωταγωνίστρια;”. Ήταν αυτό. Εγώ τρελάθηκα και έτσι έγινε. Το Μπουλίτσα δε, μιας και το ανέφερα, επειδή την βάπτισα 2 χρονών, την φώναζα… μπεμπουλίτσα, μπουλίτσα. Με ρωτάει λοιπόν ο Χάρης «τι της είναι πιο οικείο;» γιατί είναι μικρό πλασματάκι και λέω εγώ “Μπουλίτσα”….

Η Χριστίνα τελείωσε το λύκειο με άριστα και σήμερα σπουδάζει φυσικοθεραπεία. Παράλληλα είναι βοηθός σκηνοθέτη στην παράσταση που παίζει η μητέρα της.

Δείτε τα βίντεο.

ΓΜ