The Voice: Ιδού η δεύτερη τετράδα του τελικού [video]

13.12.2018
The Voice: Ιδού η δεύτερη τετράδα του τελικού [video]
Πραγματοποιήθηκε και ο δεύτερος ημιτελικός του δημοφιλούς μουσικού talent show χθες βράδυ (12/12/2018)

Οι πρώτοι τέσσερις είχαν προκύψει από τον ημιτελικό της Τρίτης. Χθες το βράδυ, οι 9 παίκτες που διαγωνίστηκαν για τις τέσσερις υπόλοιπες θέσεις του τελικού που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 20/1/2018, ανέβηκαν στη σκηνή και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ξεσηκώνοντας το κοινό που απόλαυσε επίσης ερμηνείες του Κωστή Μαραβέγια και του Σάκη Ρουβά. Ο δεύτερος μάλιστα τραγούδησε μαζί με τον Στέλιο Ρόκο, με τον οποίο φέτος έχουν ενώσει τις μουσικές τους δυνάμεις επί σκηνής!

Διάβασε επίσης: Λίστες Google: Δεν θα πιστεύετε ποια Ελληνίδα celebrity αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες το 2018! [Βίντεο]

Η αγωνία κορυφώθηκε με τη διαδικασία της ψηφοφορίας και τελικά οι τέσσερις παίκτες που πήραν την πολυπόθητη πρόκριση είναι οι εξής:

Η Λεμονιά Μπέζα από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Αριάδνη Νεοφύτου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και ο Ζάχος Καραμπάσης από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Έτσι συνολικά, η Έλενα Παπαρίζου έχει τρεις συμμετοχές στον τελικό, ο Σάκης Ρουβάς δύο, όπως και ο Κωστής Μαραβέγιας και μία ο Πάνος Μουζουράκης.

Καλή επιτυχία σε όλους και μέχρι την Πέμπτη ιδού οι ερμηνείες των παικτών που ξεχώρισαν.

Διάβασε επίσης: Harry και Meghan: Οι εικόνες που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων [photos]

"I'm not the only one", τραγούδησε η Αριάδνη Νεοφύτου

Με την "Οδό Ονείρων" πήρε την πρόκριση η Λεμονιά Μπέζα

Η "Ρόζα" χάρισε στον Ζάχο Καραμπάση την πολυπόθητη πρόκριση. βάζοντας και τον Πάνο Μουζουράκη στον τελικό!

"I have nothing" ερμήνευσε η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ και εντυπωσίασε