The Voice: Αυτοί είναι οι πρώτοι τέσσερις παίκτες που πέρασαν στον τελικό [video]

12.12.2018
The Voice: Αυτοί είναι οι πρώτοι τέσσερις παίκτες που πέρασαν στον τελικό [video]
Χθες (11/12/2018) πραγματοποιήθηκε ο 1ος ημιτελικός του δημοφιλούς μουσικού talent show.

Οι εννέα από τους 18 συνολικά παίκτες που διαγωνίζονται για τις 8 θέσεις του τελικού που θα διεξαχθεί στις 20 Δεκεμβρίου ανέβηκαν χθες στη σκηνή του "Τhe Voice", έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τέθηκαν στη διάθεση του κοινού.

Όλες οι ερμηνείες ήταν ξεχωριστές και εντυπωσιακές. Τα "μαγικά" εισιτήρια, ωστόσο έλαβαν τελικά οι: Λούης Παναγιώτου από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, Αλέξης Πρεβενάς και Κλαυδία Παπαδοπούλου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και Μαρία Ιερωνυμάκη από την ομάδα του Kωστή Μαραβέγια.

Δύο οι συμμετοχές για την Έλενα Παπαρίζου, μέχρι τώρα, λοιπόν, και καμμία για τον Πάνο Μουζουράκη. Υπάρχει και δεύτερος ημιτελικός όμως!!! Ας μη βιαζόμαστε

Ιδού και οι ερμηνείες που ξεχώρισαν χθες το βράδυ.

Διάβασε επίσης: Τον θυμάστε; Η Ελένα Παπαρίζου αποκάλυψε που βρίσκεται σήμερα ο Νίκος Παναγιωτίδης από τους Antique; [Video]

Ο Louis Παναγιώτου τραγούδησε τραγούδι του coach του, Σάκη Ρουβά και ενθουσίασε!

Η Κλαυδία Παπαδοπούλου εντυπωσίασε σε τέτοιο βαθμό τους κριτές που έκανε τον Κωστή Μαραβέγια να προτείνει την ομαδική εισήγησή τους ώστε η 16χρονη κοπέλα να συμμετάσχει στα αντίστοιχα παιχνίδια της Βρετανίας και της Αμερικής!

Αλέξης Πρεβενάς. Ο δεύτερος παίκτης της Έλενας Παπαρίζου που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της 20ης Δεκεμβρίου, με μια δυναμική, λαϊκή παρουσία.

Την τετράδα που προέκυψε από τον χθεσινό 1ο ημιτελικό συμπληρώνει η Μαρία Ιερωνυμάκη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια που ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο το "Δίχτυ".